[]

anneniz babanizdan önce baskasini sevmis mi?

ben anneme sordum, yok hayir zaten ilk onu bildim onu tanidim dedi.

var mi böyle annesinin ask hikayesi olanlar?

not; aile serefimin üzerine yemin ediyorum, dalga gecmek icin falan sormadim, sadece okudugum bir entry sonrasi aklima geldi bu soruyu sormak. ve de kimseyi annesi baskasini sevmis diye yargilayacak bir adi degilim.

 
sevmiş. hatta babamı sevmemiş...


  • somethinginthewayshemoves  (21.05.11 23:29:00) 
dalga geçilecek yargılanacak bişi değil sonuçta. annemin bir çocukluk aşkı varmış, babamın eski sevgililerini de annem hep bilirmiş, akraba oldukları için. kader kısmet 25 yıldır evliler şimdi :)


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (21.05.11 23:31:06) 
@tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz
inan ben de dalga geçmek için sormuyorum fakat akraba olduklarını söylediğin için kafama takıldı, sen de fiziksel ve ya zihinsel bir problem nasıl oluşmadı?

  • düşünüyorum öyleyse vurun  (21.05.11 23:34:05) 
babanizla 15 yasinda vs evlenmemisse muhakkak sevmistir. platonik de olsa. zaten platonik veya degil ne farkeder, mevzubahis sevmekse? ha siz baska sey kastediyosaniz onu bilemeyiz


  • leyla3  (21.05.11 23:35:35) 
annem, babamla evlenebilmek için nişan atmış. anlattığına göre nişanın bozulduğu gün de, adam hüngür hüngür ağlamış kapısında. ama "kadınların efendi adam yerine piç tercihi" sonucunda, babamla evlenmiş annem. şimdi "lanet olsun o nişanı bozduğum güne" diyor, babam da "peki" diyor.

sonuç olarak fiziken babama benziyorum ve bu durumdan oldukça memnunum.

not: yadırganacak bir şey yok hocam, 25-30 sene önce de aşk vardı.
  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (21.05.11 23:36:33 ~ 23:37:03) 
@dusunuyorum oyleyse vurun
öyle çok çok yakın bir akrabalık söz konusu değil zaten dedemin halasının torunu muymuş neymiş annem :)

edit: varım ne lan :) "otomatik tamamlama mode on" :)
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (21.05.11 23:36:59 ~ 23:49:00) 
annem nişanlanma aşamasına kadar gelmiş önceki adayla.


  • hıkmıkzık  (21.05.11 23:37:19) 
bildigimiz kadariyla sevmemis ama, evlendiginde 25 yasindaymis.
hadi en fazla 15 yasinda ergenlige girmis olsa, 10 sene boyunca hic bir erkege yan gozle bakmamis olma ihtimali olacagini zannetmiyorum.
illa ki sevmistir de, kimsenin haberi yoktur.
  • avrasya  (21.05.11 23:38:42) 
Annem 15 yaşında evlenmiş babamla. Yaş bu olunca ilk aşkı da babam oluyor. Anlatırken 'o yaşta aşkı ne biliyorsam' diye eklemeyi ihmal etmiyor


  • sheridans  (21.05.11 23:41:28) 
sevmiş, hatta bir kaç tane de çıkıntısı olmuş o zamanın tabiriyle:)


  • goldentitan  (21.05.11 23:45:19) 
görücü usulü 16yaşındayken evlendirilmiş. ama zaman ilerledikçe babamın iş arkadaşları falan snaırım annemi hoş hatun olarak görmüşler. asılma yok ama özenmişler yani. ne güzel karısı var falan.. bunları duyunca neden ilk çocuk olup babama çektiğimi sorarım hep.


  • bıdıbıdı  (21.05.11 23:50:45) 
evlendiklerinde babam 28 annem 25 yaşındaymış. ve ikisi de birbirlerinin ilk sevgilisi olduğunu iddia ediyorlar. ben de bunu yemiş gibi davranıyorum. hayır 22 yaşında adamım ağrıma gitmiyor değil bu tarz şeyler.


  • rosebud  (22.05.11 00:02:14) 
şöyle düşünmek lazım onların devriyle şimdiki devrin arasında bir ton fark var. olmuştur garanti eğer çok erken evlilik söz konusu değilse. olmuştur da o zamanlar olan ilişkiler de bu zamanın ilişkileri gibi değildir, bir yerde bir masanın iki ucuna oturdukları bile vaki olmamış olabilir, platonik takılmış olabilirler. ama işte çocuklarına bunu anlatmak ayıp geliyordur falan.

@falandankorkmamfilandankorktugumkadar çok sevdim sizinkilerin hikayesini :)

bizimde böyle alengirli bir biraraya geliş öykümüz var, çocuk istemiyorum ama sırf bu hikayeyi anlatmak için çoluk çombalağa karışabilirim :P
  • cinna monster  (22.05.11 00:11:53) 
evet sevmiş ama çocuk öğretmen adayıymış, "öğretmenle evlenirsem bana rahat bir hayat sunamaz." diye düşündüğü için 22 yaşındayken üniversiteden hocası olan babamla evlenmiş ama yine de aşk evliliği olduğunu söylüyor.

babam da daha öncesinde başka biriyle nişanlıymış. kız nişanı bozmuş, başkasıyla evlenmiş.
  • kayranin kedisi  (22.05.11 00:19:43) 
sevmemis... babami da sevmemis basta... zira henuz 15 yasindaymis... sonra ise babami canindan cok sevmis, seviyordu...
simdi ise yaslilar... didisip duruyorlar...

  • thunder thunder thunder thundercats  (22.05.11 01:30:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.