[]

Deprem/mide bulantısı

Dünkü depremden sonra biraz paranoyağa bağladım ama sormadan edemiycem.Bugün nette şöyle bi şey gördüm:

"Deprem Öncesi Değişiklikler, Belirtiler, Deprem Habercileri, İşaretleri;

MEMELİLER

İnsan: İştahsızlık, mide bulantısı, kusma, burun kanaması, baş dönmesi, sinir bozukluğu, tansiyon yüksekliği, kalp rahatsızlığı, esneme. Devamlı uyuma isteği."

Sabahtan beri midem bulanıyodu ve iştahsızlık var.Sadece bana oluyodur heralde diye düşündüm ama iki kişiden daha aynı şikayetleri duyunca tekrar korkmaya başladım.Gerkçek mi burda yazanlar.Sizde de aynı şikayetler var mı?Deprem bekleniyo mu?Hepimiz ölücek miyiz?

 
depremden önce birşeyler mi oluyormuş? valla depremden sonra travma sonrası stres olayı çok aşırı yoğun olabiliyor onu biliyorum. psikolojik sizinki onu diyebilirim ama rahat olun.
Ben gibi 17 ağustosta enkaz altından çıkan adam bayaa bi sallandığım halde yatağımdan kalkmadım. ürkülecek birşey yok.

  • her yerde is goren  (20.05.11 16:16:08) 
bir canın var kaç kere ölücen korkacak bişey yok binana güveniosan bazı şeyleri kadere bırakmak lazım arabesk dinlemek lazım.

iştahsızlık ve mide bulantısının zilyontane nedeni var.
  • borzoi  (20.05.11 16:17:29) 
(bkz: depremi önceden haber veren insan)

yok elbette böyle bi şey.
  • click here to see her naked  (20.05.11 16:18:40) 
Bolu'dan,hiç mi hiç güvenmediğim 5 katlı bir apartmanın 5. katından yazıyorum bunları.Göz önünde bulundurun lütfen bunları da.


  • deletesystem32  (20.05.11 16:21:06) 
iyi tarafından bak çökerse en üst kattasın kurtulma ihtimalin daha fazla, bodrum katta oturan ne yapsın.


  • borzoi  (20.05.11 16:24:02) 
Tek tesellim o zaten.


  • deletesystem32  (20.05.11 16:26:18) 
Deprem olma olasılığı dünkü depremden önce neyse şimdi de o. Safsatalara kanmayın. Ülkemizde yüzlerce, belki binlerce insan sizin saydığınız rahatsızlıkları her gün çekiyor, ona bakarsanız her gün deprem olması lazım. Bolu'da her gün sokağa çıkıp insanlara sorun, bir saatte en az beş kişinin bu saydıklarınızdan birini çektiğini duyarsınız (mahallenin delisi de olursunuz tabii).


  • sourlemonade  (20.05.11 16:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.