[]

Mac için messenger

Selamlar...

Arkadaşım Mac dizüstü bilgisayarı için messenger araştırıyorum. "Microsoft Messenger for Mac" pek doyurucu gelmedi çünkü audio chat, video chat yok. Önereceğiniz bir messenger var mı MSN'e girebilmek için?


 
adium.
ama onun da audio/video chat ozelligi yok. henuz -bildigim kadariyla- mumkun degil iChat di$inda. adium'un yeni versiyonunu bekliyoruz. (trac.adiumx.com)

  • sourlemonade  (01.04.08 20:40:40) 
hi there,
o kadar oturdum buraya mesaj yazdım session destroy olmuş hepsi yalan oldu iyi küfür ettim sinir oldum evet sinirle yaziyorum. amsn var. senin ilacın amsndir. messenger microsoft ürünü olmasından mutevelli-bu kelimleyi hep kullanmak istemiştim- cok dandirik. nickine türkçe karater yaziosun çatlıyo patli bir sürü şey oluo.. webcamide yok ama az buzda fena şekil değil ha lol neyse konumuza dönersek amsn iyidir güzeldir. ben hiç denemedim msnle fazla samim olmadım mac de ama az önce bakındım şöylede(www.cmq.qc.ca) bi siteden gördüğüm üzere webcamde yapio herşey yapio.. amsn de kızlar felanda teklif ediomuş. hatta bu program sayesinden cdromu cıkartıp çay altığı olarak bile kullanabiliosunuz adam yapmış..

-assert can olum adiumla felan uğraşma olay amsn deviri takip et kenk wing tsun da bilmion zaten hahaha bu mesaj silinirse topsunuz haha-

have fun dude!!
  • gunes yanigi olan penguen  (02.04.08 00:29:01) 
İlgilendiğiniz için teşekkürler. İkisini de deneyeceğim; ne var ki web cam önemliymiş. Deneye deneye bulacaz artık... Tekrar teşekkürler...


  • metal revolution  (02.04.08 09:03:48) 
adium da kullandım, amsn de.. sonuç itibariyle amsn daha iyi geldi bana (hala da kullanıyorum). adium'da var mı bilmiyorum ama amsn görüntülü konuşma'nın yanı sıra skin özelliği sunuyor..


  • katil palyaco  (04.04.08 00:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.