[]

kedi sevmek istiyorum ama evde beslemek istemiyorum anlıyor musunuz beni

Kedileri, özelikle yavru kedileri çok seviyorum ama evde besleyemiyorum. Çünkü gözlerim aşırı alerjik, doktor kuş kedi vs besleme evde dedi. Herneyse, şimdi sokak kedilerini sev diyeceksiniz ama ne bileyim ısırır eder, böyle aşılı maşılı olsun istiyorum. Acaba petshop a gitsem sevdirirler mi? Ya da ne yapsam?

Not: Şehir-İstanbul Anadolu Yakası


 
yok mu hiç arkadaşının kedisi ? varsa 1 haftalıgına al evine dene. yada sana ben bi pet arkadaş davetiyesi vereyim orada şehrindeki kedi sahipleriyle arkadaş ol git yanlarına sev bol bol


  • exodia  (20.05.11 00:17:57) 
İşte öyle bi imkanım da yok, arkadaşlarım pek kedi sever değil :((, pet arkadaş sitesini bilmiyorum ama bana demezler mi senin kedin,köpeğin vs yok burda ne işin var diye :))


  • cy7  (20.05.11 00:21:08 ~ 00:21:25) 
bazı barınaklarda az miktarda kedi de oluyor. onları sevebilirsin. aşılıdır onlar.


  • mea maxima culpa  (20.05.11 00:22:46) 
hangi şehirdesiniz? bi de göz doktorunuzu da değiştirin :) hatta adana iseniz bkz: www.ayperiugur.com


  • ben smyrna  (20.05.11 00:28:13) 
yok demezler açıklarsın insanlar orada genelde sevecen. sonuçta sen hayvanları en azından kedi seviyorsun sadece saglık sorunundan besleyemiyorsun.
bence bir petshopa git biraz mıncır bakalım gözler ne alemde doktorlar bazen abarta biliyorlar.

  • exodia  (20.05.11 00:38:00) 
ya kedi seni sevmek istemezse?

ya sen aşını maşını yaptırmadıysan?

ya o şahane yaratık, senin gibi kofti bir varlık tarafından sevilmeye ihtiyaç duymuyorsa?

bunlar hiç umurunda değil mi?
  • insanimsi  (20.05.11 00:39:35) 
biz balkonda besliyoruz iki güzel kediciği.. evimiz giriş katı, dolayısıyla dışardaki hayattan kopmamış da oluyolar. yiyecek, su, sevgi ve oyun ihtiyaçlarını karşılıyosun, evin de temiz kalıyo. marangoza bi kulube yaptırdık, üşümesinler diye, içi yastık falan dolu :)


  • kareli defter  (20.05.11 00:45:59) 
@insanımsı sensin kofti :)ayrıca benim aşılarım tamam, çocukluğumda çok kedi besledim hiç birini ısırmadım, çok da güzel oldu tamam mı :)


  • cy7  (20.05.11 01:47:36) 
bostancı civarındaysan buyur gel, ama biraz haşin bir kedi bendeki kollarım ellerim çizik içinde.. :)


  • sozlukte kullanmak istediginiz nick  (20.05.11 03:13:10 ~ 03:13:34) 
@sozlukte kullanmak istediginiz nick, çok saol da çizilmesem daha iyi gibi :)


  • cy7  (20.05.11 15:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.