[]

Taksim Bakırköy Dolmuşları

Sabah dört gibi bakırköy'de olmam gerekiyor [Kadıköy'den geleceğim], Taksim'e gelebilsem oradan Bakırköy'e bu saatte ulaşma imkanım var mıdır?




 
taksımde soforler sabaha kadar dolmus bulabilirsin diolar.ama ben bizzat gormedim


  • all girls dream  (19.05.11 22:43:49) 
bence o saatte en iyisi kadıköyden metrobüsle incirliye gelip ordan ya yürüyerek ya taksi ile aşağı inmek, riske gerek yok dolmuş falan :)


  • miown  (19.05.11 22:47:22) 
Metrobüs sabaha kadar var biliyordum da iett'nin sitesinde 01.30'da bittiği yazıyor, ondan aksiyona giriyorum :D


  • zahmet  (19.05.11 22:48:01) 
yarın için diyorsan rahat bulursun.


  • fortisvita  (19.05.11 22:49:50) 
İşin fenası pazar gecesi için lazım, ola ki fenerbahçem şampiyon olursa nasıl etkilenir bundan acaba dolmuşlar


  • zahmet  (19.05.11 22:52:31) 
o da bi risk tabi :) ben de sabaha kadar biliyorum, ama frtisvitanın dediği gibi cuma cumartesi geceleri olabilir sabaha kadar, yalnız bir konser dönüşümü bilirim bakırköy dolmuşu bir saatte bitiyordu da yeşilköyle gitmiştik :)


  • miown  (19.05.11 22:52:38) 
dolmuşlar sabah kadar çalışıyor. fakat hemen hemen hepsi dolmadan yani sayısını tamamlamadan kalkmıyor. bir keresinde sabahın 4 ünde kadıköy'den binmiştim taksim için. abartısız 50 dakika dolmuşun dolmasını bekledim ki o saate kadar dolmuşa benden başka sadece 2 kişi vardı.geceleri uyumayan bir arkadaş aklıma geldi rica ettim geldi aldı arabasıyla taksime kadar bıraktı.

not:bakırköy araçları da dolmadan kalkmıyor.
  • azdeli  (19.05.11 23:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.