[]

çok dinç ve zinde bir 2-3 hafta için

merhaba arkadaşlar, malum finaller yakın zamanda başlayacak ben ise çok kötü durumdayım gerek dersler konusunda gerekse fiziksel olarak devamlı bir zombilik hali mevcut. çabuk yoruluyorum devamlı uyumak istiyorum vs. pharmaton kullan demeyin çünkü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum etkisi sadece psikolojik yönden oluyor. ayrıca yemek düzenim de aşırı bozuk.

evet arkadaşlar size sorunumdan bahsettim bu 2-3 haftayı zinde ve hareketli geçirmek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler..


 
supradyn içeceksin. multivitamin ve mineral desteği. bende aynı durumdayım ne zaman sınavlar için kasmam gerekse kahvaltıdan sonra alıyorum bir tane. sonrasında bir kahve ile bir kaç saat sorunsuz ders çalışabilirsin.


  • take me rufee  (19.05.11 16:40:48) 
Kan tahlili yaptır derim. Multivitamin desteği almama rağmen aylarca dediğin durumda dolaştım, b12 eksikliğim olduğundan pek bir işe yaramadı. Şimdi ayda bir dodex'i yiyorum, zindeyim gayet.


  • buf-e kür  (19.05.11 17:02:39) 
Düzenli sabah koşuları (10 dakika yeter) eve dönünce ılık/soğuk duş. 6 saat uyku(fazlası tembelleştirir) yeter sana. Günde en fazla 2 bardak kahve (sonra uykusuzluk çekersin), yok ben öküzüm 50 bardak kahve de içsem uyurum diyorsan mucizevi ilaç: kahve+kola.

İlaç milaç içmene gerek yok. Hareket edeceksin temiz hava alacaksın. Çalışırken saat başı 10 dakika ara vermeyi ihmal etmeyeceksin. Ara verdiğinde mutlaka yürü. Ara sıra meyve ye. Şunların hepsini yapıp da 3 günde çakı gibi olmazsan gel suratıma tükür.
  • hayallerin gucu adina  (19.05.11 20:40:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.