Giriş
(3)

Etyemezler için vitamin vs desteği

peseve
hani bu tabletler vs var içinde milyon tane vitamin kalsiyum ve dahi protein filan var. onlar arasında hayvansal olmayanı hangisi/hangileridir? önereceğiniz bir destek ürünü var mı? varsa fiyatı ile birlikte yazar mısınız? sağ olun :)
hani bu tabletler vs var içinde milyon tane vitamin kalsiyum ve dahi protein filan var.

onlar arasında hayvansal olmayanı hangisi/hangileridir?

önereceğiniz bir destek ürünü var mı?

varsa fiyatı ile birlikte yazar mısınız?

sağ olun

:)
0
peseve
(19.05.11)
supradyn iyi bir vitamin ve mineral desteği sağlıyor. basket filan oynamadan önce sağlam bi yemekle beraber alınca çok iyi oluyor.
aynı şekilde ders çalışmaya başlamadan da baya faydası var da. bu söylediklerim sana yarar mı bilmem.
0
take me rufee
(19.05.11)
bu onea dayler falan öyle olmalı. sentetik bütün vitaminler aynı işi görür. solgar sentetik değil snaırım.
0
groove salad
(19.05.11)
Ben de yaklaşık 10 yıldır etyemezim. Piyasadaki en kaliteli vitamin destekleri Solgar'ın. Hepsinin arkasında yazıyor hayvansal olup olmadığı. Köpekbalığı kıkırdağı ve birkaç ürünü dışında da hiçbiri hayvansal değil. Ben bir senedir v75 kullanıyorum, protein desteğine ciddi şekilde ihtiyacım var diyorsanız v2000'i tavsiye ederim. Solgar dışında Supradyn Energy Plus var, suda eriyen cinsten. Ama miden hassas ise kullanma derim, bir de pratik olmuyor.

Düzeltme: V75'i 35 Tl civarında almıştım. Toplu aldığımdan tam emin değilim.V2000 ile 5-10 Tl farkları vardı. Süt ürünleri kullanabiliyorsan onlara asıl derim. Ricotto gibi peynirleri ye baklagil tüketemediğin günlerde.
0
buf-e kür
(19.05.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.