[]

Sigara Sarma(Doldurarak) Makinesi ile Sigara Sarmak

Selam,

şu alet : images.gittigidiyor.com

vasıtasıyla sigara yapmaya başladım ama filtrelerim : www.longwood.edu

bir türlü tam istediğim gibi dolmuyor. yani sıkıntı şurda filtresine kadar gitmiyor tütünler. bunun mantığı nedir ya bi anlatırsanız bana, nedendir bilmiyorum bi türlü tam istediğim sigarayı elde edemiyorum, 3-4 dakkayı buluyor bi adet sigara üretimim.

bi kısa yol varsa yardımcı olun lütfen bana

 
Makinayi atip elle sar. Başta sçabilirsin ama birkaç saat fosur fosur içtikten sonra 30 sn de kalem gibi sigara sarabilecek hale gelirsin.


  • innocentbystander  (19.05.11 15:09:09) 
tütünlerin çok mu kuru? eğer çok kuruysa kesinlikle tıkanır, tam dolmaz. tavsiyem tıkanacağı kadar tütünü bulana kadar az tütün koyup öyle çek makineyi. göz kararı ne kadar tütün koyacağını bilmen gerek.


  • emrag  (19.05.11 15:21:22) 
yapmaya alışınca kuru tütünle de sarılır rahat bir şekilde... tütünü makinesine koyarken iyi bastır kapağı kapatmadan.
aletin ucundaki lastik iyi tutuyo mu filtreyi ona bak...
doldurduktan sonra sigarayı çıkartırken makinenin sürgüsünü biraz geri çek ki uçtaki tütünler içeride kalmasın.

...makineyi kaça aldın? kalitelisinin fiyatı 13 küsür normalde, 5tl'likleri falan var; gayet dandikler.
  • merdümgiriz...  (19.05.11 15:37:54) 
urun.gittigidiyor.com şurdaki sarma makinesinden almanı öneririm.


  • kedili madam  (19.05.11 15:38:12) 
bu çarşaf için yalnız; yani filtresiz sigara sarıyorsun.


  • merdümgiriz...  (19.05.11 15:47:06) 
makineyi 5tl'ye almıştım epey önce. tütün Golden Virginia daha yeni aldım alsancakta amerikan pasajından. sigaram merdümgiriz'in dediği gibi oluyor. az az koyarak denedim biraz olmaya başladı ama hala tam verimli değil sigaranın içinde boşluk olunca içimi de berbat oluyor. sigaradan kafa olucam zaten biraz daha yaparsam. :)


  • afrodizyak etkisi  (19.05.11 16:05:40) 
Universitedeyken makineyle denedigim de olmustu ama ne yaptiysam sisman ve bosluklu olmasina engel olamadim. O yuzden diyorum elle sar diye. Ben Drum ya da Samson alirdim amerikan pazarindan, filtresiz icerdim lan negzeldi be tadi.


  • innocentbystander  (19.05.11 16:09:00) 
bana sigara sarmayı öğretsenize, ne güzel olur.


  • peseve  (19.05.11 16:15:04) 
kendim öğrendim. ne güzel oldu.


  • peseve  (24.05.11 16:46:50) 
tütüne dokunduğunda nemli olmasın ama kuru da olmasın. püf noktası tütünün kuruluğunda gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. ıslaksa izmarit ağzında tıkanır veya izmaritin dibi dolmaz, çok kuruysa üstü boş kalır, dökülür. bildiğimiz adıyaman, diyarbakır, bitlis tütünü al.


  • yahni halda  (24.05.11 16:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.