[]

ebay yanlis bid

abiler ben dun gece ebay'den bir sey alacaktim. 3.2 dolar yapim derken 32 dolar yaptim simdi 3.5 atiyorum biri daha bidlemesin diye hehe

bu yaptigim hatali bidi nasil duzeltebiliirim saticiya mesaj attim hacim ben yeniyim elim surctu diye daha 2 gun var bitmesine acik artirmanin ne yapabilirim bi fikri olan var mi ?


 
ebay'de o tarz bişiy ben okuduğumu hatırlıyorum..örneği vardı kurcalarsan bulursun.mesela 100 dolar yerine 1000 yazdınız o durumda tırsmayın hatalı giriş olduğu için satın almak zorunda değilsiniz diyodu.
ki ona gerek kalmadan satan adam da anlayış gösterir merak etme, baktın lolo yapıyor o zaman yine burdan haber et dediğim maddeyi bulmaya çalışayım ebayden.

  • vampyria  (01.04.08 14:31:20) 
Bid retraction form olarak geçiyor. Linkide burda. Formda wrong amount olduğunu belirtip ürün numarası ile submit ettiğinizde eğer müzayede bitmediyse uçuruyor teklifinizi.
offer.ebay.co.uk

  • ned flanders  (01.04.08 18:05:06) 
hocam, o max bid olarak sey edilir zaten. urunun ederi 3-5 dolarsa 32'ye kadar bidlemeye devam edecek bi manyak cikarsa o da senin sanssizligin olur zaten. bence fazla endiselenmene gerek yok.


  • boshi  (01.04.08 18:22:59) 
ned flanders sen bitanesin yaa!! helal


  • maresalx  (01.04.08 20:19:18) 
türk insanı her şekilde yolunu bulur yahu
canlarım benim(:

  • demlikposet  (01.04.08 21:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.