[]

İzmir'de ne yapılır?

yarın (19 mayıs) izmire geliyorum ve uçak biletim akşam 11 de. yarın gün boyunca izmir'de nasıl vakit geçirebilirim? neler yapabilirim? nereleri gezmemi, ne yememi önerisiniz? birde havaalanına toplu taşımayla nasıl gidilir?




 
havaalanına gitmek için:
www.ayperiugur.com

bu arada; yahu siteye girince reklama da tıklayın arada be. 3.5 ayda sadece 0,25 cent kazandık top topu. o da sıfırlandı mı nedir. $0.00 yazıyor :)
  • ben smyrna  (19.05.11 01:09:53) 
4k

konak, kordon, karsiyaka, kumru
  • ermanen  (19.05.11 01:11:35) 
sakadat ile aranız iyi ise hisar camiinin oralarda söğüş yiyiniz.
www.youtube.com
sonra üstüne fincada dibek kahvesi içiniz:
www.youtube.com
(kahveciomerusta.com)
üşenmezseniz (biraz uzak) www.izmirdogalyasamparki.org.tr gidiniz.
nereden geliyorsunuz bilmem ama istanbul dışında bir yerden ise vapura da bininiz. istanbul'dan ise binmeyiniz. sonra ukalalık edersiniz. ancak her durumda izmir vapurları daha iyidir. ayrıca inmeden geri de dönebilirsiniz izmir'de.
aklıma gelenler bunlar şimdilik. (kahvaltıda boyoz veya gevrek yiyebilirsiniz.)(www.flickr.com)
  • ben smyrna  (19.05.11 01:14:19) 
smyrna'ya katılıyorum tamamen. özellikle kahve seviyorsanız ömerustaya gidiniz ama ömer ustaya başkasına degil.
eger yarın hava kötü olmazsa(yagmur yagacak gibi) dogal yaşam parkına gidebilirsini gittiginizde türkiyede dogan ilk fili(izmiri)görebilirsiniz.
toplu taşıma olarak izmirin büyük bölümünü dolaşan izban var o her 12 dkda bir havalanına metro gidiyor. aynı şekilde havaalanından da izmirin çoguna gidiyor.
kahvaltıda kaşarlı-domatesli boyoz.(deniz kızı) yiyin yok böyle bir tat.
karşıyakada çarşının arkasokagında(vakıf bankın arkası görürsünüz) bir çay ocagı var oradan çay içip tanımadıgınız insanlarla sohbet edebilirsiniz yadırgamıyorlar.
son olarak bir tavsiye günün çogunu toplu taşımada gezerek geçireceginizi varsayarak birtane kentkart edinin.
  • exodia  (19.05.11 02:03:55) 
Yolunuz düşerse Kıbrıs Şehitlerinde dostlar boyoz fırını var, orda yiyin öğle yemeğini.


  • innocentbystander  (19.05.11 09:31:19) 
boyoz ye kesinlikle. başka yerde güzelini yiyemiyorum :(
vapura binme. binip napcan. istanbul'dan geliyosan izlenecek manzara var en azından, izmir'de çirkin çirkin binaları izlersin bi şeye değmez. hem karşıyaka'da da pek bi şey yok zaten. ay bi de vaktin varsa urla tarafına gitsen keşke. bence izmir'in en güzel yerleri.

  • yazaryan  (19.05.11 10:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.