[]

bir arkadaşa bakıp çıkacaktım!

merhaba duyurucular

ilk defa duygusal içerikli bir soru soruyorum. üsluptan kaynaklı bir hata varsa şimdiden kusura bakmayın. konu şu ;

şimdi benim uzun zamandır ilgilendiğim bir kız vardı. bununla baya yakındık, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken kendisinin katkıları ile görüşemez olduk aralık sonundan beri. hani güldür güldür akan bir nehrin önüne bir gün içinde bir taş blok koyup suyun gidiş yönünü kesip akmaz hale getirirsiniz ya ( örneğe gel.) bu olay da bunun gibi. öyle bir zaman geldi ki okulda karşılaştığımız zaman kendisinin benden kaçtığını farkettim. bir iki defa görüşme talep etmeme rağmen olur olmadık sebeplerden ötürü görüşmek istemedi. msn'den, facebook'tan, telefonla iletişime kapadı kendini bana. bir iki defa olur olmadık yerde karşısına çıktım soğuk davrandı. canım sıkıldı, biraz kendimi kendime saklayıp üstüne gitmedim ben de fazla. gelir elbet bir gün derdini anlatır, ortak bir noktada derdimizi paylaşırız diyerekten. 3 aylık suskunluğun ardından msn penceresinde parıldadı. her şeyin suçlusu olarak kendini gösterdi, bu gerilimin olmasına sebep benim davranışlarım dedi. tek istediğinin aynı ortamda görünce arada bir gerginlik olmadan sohbet edebilmemiz olduğunu söyledi. hani 3 aylık fetret devrinden sonra her şeyin eskisi gibi olacağını beklediğim de yok, bir şekilde sineye çekip ilerde atacağı adımları beklemeye başladım.

şimdi de dana'nın kuyruğunun koptuğu noktaya geliyorum. bugün de kendisi facebook hesabından şu linki paylaştı ;

filucusu.blogspot.com

ne yapmaya uğraşıyor bu kız? belki üstüme alınmamam gerek bu yazıyı ama, yapıştı lan işte öğlenden beri üstüme. ne yapıyor bu? ne yapmak istiyor?

ulan çok uzun yazdın bir de uzun bir yazı daha paylaşıyorsun özet geç piç diyecek olanlarınız da vardır, hak veriyorum. da derdimi sizinle paylaşmaktan başka çarem de kalmadı aslında. illa ilacımı burada da bulacağımın garantisi yok, sadece içimi dökmekle bile rahatlayabilirim belki.

cevaplar için şimdiden teşekkürler. eyvallah.

 
Durup dururken seninle iletişimi kesmesini anlayamadım ama galiba aklında başka birileri var veya seninle olmayacağını düşünerek senden uzaklaşıyor.
Ayrıca blog yazısından bir bok anlamadım ben büyük ihtimal o da kafa karışıklığını yansıttığı için paylaşmıştır diye düşünüyorum.

Oha!Felaket tellallığı yaptım lan,kusura bakma.Neyse gerçekçi bakmaya çalıştım en azından ama bir hatun kişisinden yoruma gerek var sanki.
  • ucaninekbanakarsi  (18.05.11 23:33:58) 
öncelikle aklına başka biri yok. keşke olsa her şey daha kolay olurdu.

konu neden iletişimini kestin kız benimle değil pek. iletişimini azaltma ve tamamen yok etme sebeplerini az çok biliyorum. gel-gitlerinin ne manaya geldiğini de aynı şekilde. derdim ; ne istiyor benden? neden açık açık söylemek yerine yüzüme karşı konuşmayı tercih etmeyip msn'den medet umuyor ya da hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. :)

bir de bu blog bana ithafen yayınlanmış olabilir mi? :/
  • sakabilmemneyi  (18.05.11 23:42:21) 
kızlar hep böyledir dostum
www.eksisozluk.com
esrarengiz hava verirler kendileriyle ilgilenenleri mundar etme yolunda. ilgi hep üstlerinde olsun isterler. senden hoşlanmaları önemli değildir. twitter da takipçi toplamak gibi. sittiri çekmeyi bilirsen üzülmezsin
böyle olmayan kızları tenzih ederim

edit : şu (git: )(bkz: ) kullanmayı bi öğrenemedim. biri bana öğretsin be
  • neysene  (18.05.11 23:48:29 ~ 23:51:24) 
ilginçmiş ya. neden msnden böyle yazıyor? aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyor musunuz? sık mı oluyor bu durum. birkaç kez karşısına çıktım vs demişsin, buradan sen istemedikçe karşılaşmıyor aynı ortamda bulunmuyorsunuz diye düşündüm. neyse bence kız birden kendini böyle geri çekiyor ve soğuk vs davranıyorsa kesin bir his var ortada. belki hoşlanıyordu ama yakın bi kız arkadaşı senden hoşlanıyordu geri çekildi. belki bir şeyler duydu ya da seni biriyle vs gördü geri çekildi.
ya da hoşlanmıyor ve çevresinde birileri sen ve o yakıştırması yaptı kıza, kızın hoşuna gitmedi, geri çekildi. başka ihtimaller gelmedi aklıma.

  • girl in a coma  (18.05.11 23:53:38) 
''ya da hoşlanmıyor ve çevresinde birileri sen ve o yakıştırması yaptı kıza, kızın hoşuna gitmedi, geri çekildi. başka ihtimaller gelmedi aklıma.''

iletişimini azaltma sebebi bu. bunu sürekli olarak dile getirip konuşuyorduk zaten. ip bir yerden sonra inceldiği yerden koptu sonunda tabi ki.

eskiden her günümüz beraber geçiyordu, fakat kendisi ortalıktan kaybolduğundan beri hiç görüşememeye başladık. başlarda idi o karşısına çıkmalar, sonrasında ise gözündeki soğukluğu görünce ben de kaçtım durdum ondan.

sonrasında da bugünkü yazı olayı patlak verdi. gene de soruların cevabı her zaman onda, biliyorum. beklemekten başka çare yok. :/
  • sakabilmemneyi  (19.05.11 00:06:24) 
hımm.. bence yüzyüze konuşun. bir yerde buluşup konuşalım de. böyle bir yazı paylaşması -eğer senin içinse- onun için önemli olduğunu gösterir. aylar sonra da msnden yazmış, hatasını kabul etmiş vs. bence bu önemsediğini gösterir. her gün yüz yüze kalmak zorunda olsanız böyle diyor derdim. madem öyle de değil. konuşun ve hareketlerinin sebebini açıklamasını isteyin. bana kalırsa siz de duygularınızı açıklayın. senin duygularının farkında olmayabilir. olursa değişebilir. belki de değişmez. sadece arkadaş olarak değerin vardır. zor işler beh!
öyle ya da böyle ben konuşun diyorum. ben olsam öyle yaparım.

  • girl in a coma  (19.05.11 00:22:30) 
zamanında konuştuk, hallettik sanmıştım, halledememişiz. olan ne varsa konuştuktan yaklaşık 1 buçuk ay sonra oldu. dediğiniz gibi konuşmak en mantıklı öneri şu an. dur bakalım zaman ne gösterecek?

teşekkür ederim.
  • sakabilmemneyi  (19.05.11 00:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.