[]

İşlemci Fanı

Merhaba ;

İşlemci fanını değiştireceğim. Bunun için uyumluluk önemi var mı? Fanın boyutu dışında. İntel pentium 4 işlemcim var. Ve de önerebileceğiniz fan markası var ise bekliyorum.


 
Pentium 4 ise işlemcin ya 478 pin dir ya da 775 pin dir. Önce kaç pin olduğunu öğren ona göre alman gerekli fanı. Marka olarak Cooler Master, Thermaltake iyidir.


  • gozyakansakiz  (18.05.11 19:06:19) 
işlemcinin soketine göre değişiyor. pentium 4'ün soketi neyse o sokete uyan her fanı kullanabilirsin. mesela 940 pin, am2 filan diye modeller var. google'dan pentium 4 için aratman yeterli.


  • darknum  (18.05.11 19:12:52) 
p4 işlemciye ne coolermasteri ne ttsi ya gidip bitane bildiğin 20 milyona alıyosun fan takıyorsun. bişi olmaz raadol


  • lycanthrope  (18.05.11 19:26:26 ~ 19:26:34) 
İşlemci intel pentiun 4 3 GHZ /1 MB / 800 üzerinde yazanlar 478 pin .

XIGMATEK düşünüyorum. Bunlar uyumsuzluk çıkarmaz dimi. Özelliklerinde pinleri belirtilmiyor çünkü.

www.vatanbilgisayar.com
  • Arya10  (18.05.11 19:45:49) 
xigmatek dediğin fanlar işlemci değil kasa fanı maalesef senin işini görmez.

www.vatanbilgisayar.com

bu kısmı incele sen..

daha da spesifik olmak gerekirse

www.vatanbilgisayar.com

478 pin'e göre fanlar ahanda burada.
  • her yerde is goren  (18.05.11 20:31:31 ~ 20:32:14) 
fan seçimine dikkat et. soğutmada sorun olmayabilir ama ev havaalanına da dönüşebilir. yüksek devirlerde çok ses yapıyor ucuz fanlar.


  • fusiondx  (18.05.11 23:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.