[]

hollanda'dan schengen vizesi dönüş bileti sorusu

şimdi yarın buraya başvuracağım.
tüm belgeleri tamamladım. iş yerindne aldığım izin belgesi var ve 15-25 haziran tarihlerinde izinlidir yazıyor. gidiş tarihim belli hostelde rezervasyonum var ama tatilimin sonrası belli değil. yani nerden döneceğim belli değil.

bir yandan da gerekli belgeler arasında diğer schengen ülkelerinin de gezileceğini gösteren bir seyahat programı diye bir şey var. şimdi ben dönüş bileti için yine hollanda'dan dönüş yerine almanya'dan türkiyeye dönüş bileti alsam bu durum onlarda pozitif bir etki mi yaratır negatif mi?

tatile hollanda'da başlayacağım ve sonra almanya'ya geçip ordan döneceğimi ifade etmek adına. dönüşü de hollandadan alsam bu sefer de diğer ülkeleri gezeceğime dair bir şey sunamıyorum adama. ne yapsam?

 
eğer almanya'dan türkiye'ye dönüş yapacaksanız hollanda - almanya arası geçişi nasıl yapacağınızı sorabilirler. benzer olarak biz de hollanda giriş - belçika çıkış yapmıştık ama hem belçika - tr uçak bileti hem de hollanda - belçika tren bileti ve gece konaklama için belçikada otel rezervasyonu vardı.
sadece kendi ülkeleri değil schengen bölgesi için bir vize veriyorlar. bu yüzden işinizin sağlam olması adına kalacağınız bütün süreyi kapsayan bir konaklama ve uçuş programı olması önemli. gittikten sonra zaten diğer schengen ülkelerini özgürce gezebiliyorsunuz. eğer evrak sunamayacaksınız bence başvuruda hiç karıştırmayın. herhangi bir havayolundan dönüş için rezervasyon yaptırın yeterli olur.

  • yimirta  (18.05.11 11:47:50) 
yimirta´ya katiliyorum eger almanya ile ilgili birsey sunamiyorsaniz rezervasyon yaptirin ve almanyadan hic bahsetmeyin. Asil onemli olan ilk girecegin ulkenin shengen vizesine sahip olmak.


  • danit  (18.05.11 12:04:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.