[]

Türkiyede Sokakta Yaşayan Kedi ve Köpek Meselesi !

Dünya Ülkeleri Arasında En fazla hatta en yakın rakibine açık ara fark atan sokak hayvanlarının Cenneti Diye bir Yazı okumuştum.
Yazıda Birde Hayvanların Görevi oldugu İddia ediliyordu!
Sizce Türkiyedeki Başıboş Hayvanlar,Farelere ve diğer zararlı hayvanlara karşı devlet politikasımı acaba?


 
adamım gecen gün ayni sey benim de aklima gelmedi ise ne olayim. dedim ki, bunca başıboş kedi, köpek ne ariyor, kim koyuyor bunlari yola. halbuki bak medenilesmis uygar bati milletlerine. hic böyle birsey yok. allah seni inandirsin, 47 bati ülkesi gezdim, 8 iskandinav sevgillim oldu. hic böyle birsey görmedim.

ben de seninle ayni fikirdeyim. sokaktaki kedi köpegin artmasinda mutlaka akp nin bir parmagi var. bunlar, bu sıkı başlar ülkemize turist gelsin istemiyor, bu yüzden kedi köpekleri ciftlestirip ciftlestirip sokaklara saliyorlar. hayvanlarin görevi de olsa olsa gelen tertemiz, son derece egitimli ve görgülü, avrupanin en seckin ülkelerinden en seckin kisileri arasindan secilmis dost canlisi turistleri korkutup kacirmak ve böylece ülke ekönomisine (devlet bahceli mode on) en büyük darbeyi indirmektir.

cok iyi düsünmüssün. kedi köpekleri gördügümüz yerde taşlarsak, itlaf eder, göz önünden kaldirirsak, akp oyununu bozmus olacagiz. fareler ve diger zararli (bizleri kötü yola sürükleyen) hayvanlari da başka bir sekilde halletmis olacagiz.
  • jackofalltrades  (18.05.11 00:09:23) 
@jackofalltrades

Yazdıklarında ciddimisin? SON 5 yıldır ilk defa sayende guldum hatta kalp spazmı gecırdım neredeyse :)
Son cümlende Tipik Ortadoğulu halin seni ele vermiş ! Zira, Eline taş alıp, Zararlı gördüğü canlıları Taşlamakta Herhalde bizim bulundugumuz Coğrafyaya has bir Davranış :)
  • voyage  (18.05.11 00:41:05) 
yaşamak için yiyeceği çöplerden bu denli kolay bulmaya devam ettikçe onlar da üremeye devam edecekler, ayrica iklim de nispeten iskandinav ülkelerine nispeten sokakta yaşamaya daha müsait, neyse, toplu bir çevre politikası gerekli aslında, açık alana çöp bırakılabildiği, çöpler özellikle yemek artıkları bu denli rahat sokağa bırakılmaz ise bu kada sokak hayvanı da olmayacak, bu konuda bir politika yok, zira hala çöp konteynırı olmayan nice apartman var.


  • rn  (18.05.11 11:30:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.