[]

nefes almakta zorlanmak?

2-3 gündür nefes alamıyorum doğru düzgün ya. hani kokain falan çekenler dibine kadar çekerler ya bir nefeste, öyle nefes alıyorum ben de. boğazım tıkanmış sanki. niye böyle oldu ya?




 
aslında geçen sene de vardı, bir süre olup geçmişti. sanki yazın oluyor kışın olmuyor gibi. alerji olabilir, fakat neyin alerjisi ki bu? illa ki doktora mı gitmem lazım?


  • xenophobe  (17.05.11 14:33:12) 
bahar alerjisi derler bu mevsim için ama???


  • bitter cikolata  (17.05.11 14:37:44) 
@bitter cikolata başlığına baktım şimdi, daha çok grip gibi bir şeymiş aslında ama 1-2 entry de nefes almakta zorlanma diyor. bahar alerjisi olabilir fakat geçen yaz ve bu yaz olan bir şey bu. olsaydı önceden de olmaz mıydı?


  • xenophobe  (17.05.11 14:40:20) 
hacı ihmal etme iyi bir doktora git. astımsa ilerlemeden bir şeyler yapsınlar.


  • oshamahue  (17.05.11 14:44:26) 
alerji sonradan da başlayabilir. daha doğrusu şöyle olabilir, çevresel etkilerden dolayı sen alerjini geç keşfetmiş olabilirsin. ben alerjimi işyerindeki dosyaları temizledikten ve kütüphanemi yeni baştan yerleştirdikten sonra nefes alamamaya başlayınca farketmiştim. doktora "ölüyorum heralde, nefes alamıyorum, ben böyle bir grip görmedim" dediğimde grip değil alerji bu demişti.


  • bitter cikolata  (17.05.11 14:45:09) 
babam da aynı şekildeydi doktora gittik KOAHmış meğer :(


  • fuzuli  (17.05.11 14:57:32 ~ 14:58:13) 
alerjik astım olabilir,
mesela ben üzüm çekirdeği tozu almıştım onu tüketmeye başlayınca benzer şeyler yaşadım. bırakınca geçti sadece o yapıyor. hayır bişi diil boşuna evi tozlardan temizledim, perdeleri yıkadım filan.

  • joepiscopo  (17.05.11 17:48:27) 
şu anda tipik alerjik astım anamnezi veriyorsunuz dönem dönem oluyor diyerek:) bahar alerjisi derken insanların kastettiği daha çok alerjik rinit ve/veya konjonktivit denilen nezle benzeri tablo oluyor. astımın yanında bonus olarak gelir veya gelmeyebilir.. göğüs hastalıklarına gidin. çeşitli solunum testleri yapacaklardır.


  • dr cucu  (17.05.11 23:32:44 ~ 23:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.