[]

Gitti dağ gibi kulaklık

sennheiser cx-400 ii kullanıyorm dün bir den sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı 1.5 yıl oldu alalı gözüm gibi baktım hep kılıfında taşıdım her zaman. su an görseniz sıfırından görünüş olarak hiçbir farkı yok neden bozuldu bu durduk yere.

-yurtdışından geldi garanti yok.-

asıl soru tamir edilebilir bir şey midir acaba? metan a mail attım ama cevap vermediler bir de istanbul da değilim ben. metan yaparım kargoyla yollayın dese bile kac para ister ki acaba?

 
ben daha geçenlerde px200 ü sağ taraftan ses gelmemesi şikayetiyle götürdüm 5 euroya yaptılar. 11 lira verdim. hatta 1 lira için parayı bozmayıp 10 aldılar. eheh.


  • girl in a coma  (17.05.11 14:43:11) 
a-aa ayni sorun bende de oldu, kenara koymustum.. gectigimiz gunlerde yeni bir ipod alinca cikarip kontrol edeyim istedim calisti, hafif hisirti yapiyor ve sanki sag tarafin sesi biraz daha zayif geliyor, tamir oluyorsa nerede yaptirdiginizi yer/mekan olarak belirtir misiniz?


  • cursed  (17.05.11 15:21:33) 
arkadaslar haberler iyi gibi, metanı zaten arıycaktım da burdan fikir ve tecrübelere göre konusmayı düşünüyodum pek bi şey gelmeyince aradım, "faturanız varsa yollayın bize bakalım bu modeller pek tamir olmuyor incelendikten sonra yenisi verilir dedi" yurtdışından almış olmam bi şey değiştirmiyormuş 2 yıl uluslararası garanti varmış. ben amazondan almıştım fatura elimde yok ama amazon dan fatura istedim ve bu faturayı direk onların mail adresine gönderttigim takdirde işlem yapılacakmış. amazon da herhalde yollar faturayı. gerci amazon üzerinden ama baska bir satıcıdan almıştım umarım sonuc alırım.


  • rurouni  (17.05.11 15:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.