[]

Kullanılmış elbiseleri ihtiyacı olan kişilere ulaştırmak

Değeri duyuru ahalisi,

Dün bir evi toparlayayım dedim de böyle bi 10-15 kadar kullanmamaya karar verdiğim (2 tanesinin bir kaç yerinde yırtık da var) elbise çıktı ortaya. Bunları ihtiyacı olan muhtaç kimselere, onların gururunu incitmeden nasıl ulaştırırım?
Var mı çevrenizde böyle kişiler?

not: sanırım 2 tane de kenarlarında ufak açıklıklar olan spor ayakkabım var.
not2: Kadıköy rıhtım'da oturuyorum, ama kargo ile de gönderebilirim istenilen yerlere.
not3: yönetim, bu biraz üstte kalabilir mi?

 
bence etrafta oturan çevreyle ilgili konuşkan yaşlı teyze fln varsa onlara verebilir/danışabilirsin. öyle teyzeler genelde biliyorlar ulaştırmayı. bir de karışmak akıl vermek gibi algılama sakın ama o dediğin ufak yırtıkları tamir edebiliyorsan edersen çok daha hoş olur diye düşünüyorum.


  • nicksiz bir insan  (16.05.11 22:35:19) 
zorlamaya gerek yok. koy musait bir yere (cami yakınları olur, evsiz barksız insanların takıldığı bölgeler olur), ihtiyacı olan alır oradan. ama paketini açık bırak; bomba sanmasınlar.


  • insanimsi  (16.05.11 22:37:40) 
@nicksiz : yırtıkları tamir ettirmekle uğraşmak istemiyorum, + çevremde öyle yaşlı teyze flan da yok, metropol hayatı işte :)

@insanimsi : en son öyle yapacağım da çevresinde birileri olan varsa, nokta atışı olsun istiyorum. Koyduğum poşeti belediye ekipleri çöpe atar diye korkuyore.
  • yuxel  (16.05.11 23:06:50) 
rasimpaşada, rasimpaşa gönüllü evi var, orda böyle eşyaları alıp, yıkayıp, ütüleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. oraya ver bence. daha organize olmuş olur


  • balkanlardan gelen soguk ve yagisli hava  (16.05.11 23:13:47) 
nasıl ulaşabilirim, bir telefonları var mı bildiğiniz?


  • yuxel  (16.05.11 23:32:47) 
Acıbadem'de: www.sevgimagazasi.org


  • arkturus  (16.05.11 23:56:43) 
bizim de yaptığımız bi şekil şu yuxel;
fazla olan her şeyi, büyükçe bi torbaya koyuyoruz.
sonra da evin yakınında bulunan çöp konteynerinin yakınına bi yere bırakıyoruz.
temiz ve görülebilecek bi noktaya.
ihtiyaç sahipleri çok iyi biliyorlar biliyo musun böyle şeyleri.
alıyorlar oralardan, senin de aklında bulunsun.

hele kadıköy'de bin tane nokta vardır böyle.
ve ihtiyaç sahibi çok insan da var orda.
temiz niyetin amacına ulaşır inşallah.
  • onlygodcanjudgeme  (16.05.11 23:57:23) 
rasimpaşa gönüllü evinin telefonu: 414 67 15 burdan bilgi alabilirsin


  • balkanlardan gelen soguk ve yagisli hava  (17.05.11 16:20:12) 
teşekkürler, aradım kimse cevap vermedi ama muhtemelen mesai saatleri içersinde cevap vereceklerdir. yarın tekrar deneyeceğim


  • yuxel  (17.05.11 20:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.