[]

31 Mayıs 2011 Mavi Marmara Gemisi Provokasyon İçin Gazzeye Gidecek

31 Mayıs Salı günü Mavi Marmara Gemisi, Yükü ve Seçilmiş 500 kişi ile Gazzeye Doğru Yola Çıkıyor.
Takriben Haziranın İlk Haftası,Gazze'ye Varmayı Hedefliyor.
Haziran 2. Haftası Türkiye'nin Geleceğini ilgilendiren, Belkide Son Şansı olan Genel Seçimler Yapılacak....
Mavi Marmara Belli ki Siyasi Emellerle hareket edecek Ve Başbakanın Organizatörlüğünde Ülkemizde ve Dünya'da Ses getirecek bir takım Eylem Planlanmaktadır. Netice itibari ile Bu Eylemin Seçimleri Ciddi Şekilde etkileyerek,Oy farkı ile İktidara Gelme Hedeflenmektedir.

Şimdi Sorum Şu, Sizce İktidar neyi Hesaplamamış olabilir? Bu gemiye olasılık olarak! İsrail izin verirse Yük ve 500 kişi Sorunsuz Gazzeye girerse,Bu Türk halkı üzerinden Kirli ahlaksızca yapılmış Bir politika olmayacakmı?
başbakan Seçim yasaklarının Başladıgı ve rakiplerinin Konusamadıgı Günlerde Konuşmalar yapacak,Demeçler verecek HalkI yine Kandırmış Olacak!! Muhtemelende İsrail ile İlişkiler Normale dönecektir.
(İşte O zaman İktidarın başından beri,İsrail ile işbirliği içerisinde oldugunu tespit etmiş oluruz )
Eğer Bu gemiye Tekrar Bir baskın Yapılırsa, Ölümler veya Yaralanmalar Olursa, Başbakan Ateşli Konuşmalarına devam edecektir.
Başbakan İsraile Kin,Nefret söylemleri ile Halkın Gönlünde yine Taht Kuracaktır. (Bu Seçenekte Planlanmıştır Mutlaka )

Bu Gemi Belli ki Milleti Tahrik edecek,Gaz Verecek!
Sizce diğer Seçenekler nedir? İktidarın Hesaplayamadıgı ne olabilir?

 
hükümetle alakası olduğunu düşünmüyorum. bu seyahati organize edenler belli ki aptalca bir gurura kapılıp "bizi yıldıramazlar" mesajı vermek için tekrar gidecekler. yoksa israil'in tavrı gayet net. gelirseniz harcarız. böyle olacağını bile bile kim giderki? tayyibi her ne kadar sevmesem de bu gidişe engel olacağına inanıyorum. eğer hükümet engel olmazsa, stk, asker, yargı'nın engel olması gerek. bir avuç insan'ın cahil cesareti yüzünden neden iki ülke birbirine girsin. dingo'nun ahırımı burası.


  • mayeskuel  (16.05.11 18:16:32 ~ 18:22:09) 
akp için bazı risklerle birlikte win/win gözüküyor, siyasette böyle manevralar olur. sen görebiliyorsun bunun ahlaksızlığını; ancak herkes göremiyor, hatta çoğu insan göremiyor.

akp ile israil arasında bağ olduğunu düşünmüyorum. israil elbette izin vermeyecektir, bazı olaylar çıkacaktır ve erdoğan lafları elbette sokacaktır. risk şu ki, dünya kamuoyundan aynı desteği alamayabilir, küçük düşebilir, türkiye'yi de küçük düşürebilir. o zaman seçimler de patlar.
  • desdinova  (16.05.11 18:20:00) 
hayrola birader

tel aviv'den mi bağlanıyorsun siteye?

provakasyon olduğunu nereden çıkardın?
  • detroitli kizil  (16.05.11 18:40:00) 
İlk filo ile ilgili fransız bir gazeteci tarafından yazılmış önemli bir kitap var.
www.iletisim.com.tr

Gazze'ye yardım filosu fikri salt Türklerden oluşan bir grubun hayata geçirdiği bir şey değil. Mavi Marmara ilk seferde tek başına gitmiş bir gemi de değil. Şimdi de tek başına gideceğini sanmıyorum. Kitabın sonunda ikinci bir filo için hazırlıklara başladıklarını söylüyordu zaten fransız yazar. Ayrıca AB Parlamentosundan farklı ülkelerden milletvekilleri yazarlar vb. kanaat önderleri de bu filoya dahil oluyorlar. Türkiye için II. Filonun seçilme tarihi gerçekten manidar. Ulusal politika içerisinde bir şekilde mutlaka etkisinin olacağı da aşikar. Türkiye'de filoyu destekleyen başta İHH olmak üzere bir çok STK halihazırda AKP destekçisi gibi görünüyorlar. Ancak özellikle ilk filoda yaşananlardan sonra hükümetin desteğine dair de ciddi şüpheleri oluştu.
Filistin meselesini seçimler için bir koz olarak kullanmaya çalışmak, mümkün görünüyor ama gerçekten çok tehlikeli bir koz...
  • gereksiz insan  (16.05.11 18:41:17 ~ 18:42:19) 
fatih altayli nin bugunku yazisinin icerigi sorunuzla ayni.

www.haberturk.com
  • alan shearer  (16.05.11 18:44:14) 
tamamını okumadım ama şunu eklemek isterim; 31 Mayıs simgesel sadece. Asıl Haziran'ın ikinci yarısından sonra bir filo gönderilecek. sanırım 18 Avrupa ülkesinden de katılım var. Asıl sorun yaratacak olan o. Bugün İsrail Büyükelçiliği'nin resepsiyonu vardı. Bizim dışımızda ve birkaç gaztecinin hiç türk yoktu neredeyse. Haa bir de Kürşad Tüzmen vardı. Mavi Marmara olayından sonra İsrail Büyükelçisi çıkıp, "onların Gazze'ye gemiyle getirdikleri yardımın mislini biz bir haftada yapıyoruz" demişti. Yani bence bu en baştan beri provakasyon için yapılıyor. Ama şunu unutmamak lazım İHH ile AKP bir değil. Ha isterse hükümet bu filonun çıkmasını engelleyemez mi? engeller. Ama İHH Ankara Temsilcisi buna "Bizde Yunanistan'dan yola çıkarız" diye cevap verir. Bence AKP izin vermez. Ama onlar yine de gider. AKP her sonucu kendi çıkarına kullanacaktır. İHH'ya bir avuç insan demekte doğru değil bence. İHH'da bir stk. hemde çok eski. Ayrıca Ortadoğu'da ve Afrika'da birçok projesi var. Yurtdışından birçok destekçisi.


  • sheridans  (16.05.11 21:49:33) 
inşallah yolda batar :(


  • commander64  (16.05.11 23:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.