Giriş
(2)

ataköy'de oturuyorum hangi fitness salonuna gitsem?

legionella
fiyat kısıtlaması yok. daha hiçbiri ile görüşmedim. ortamı lüks olsun, hamam, sauna vs olsun. aynı zamanda vize haftalarında aldığım kiloları verebileyim diyorum. ben araştırmalarım sonucunda fitnessport, polat renaissance hotel ve corner health & fitness arasında kararsız kaldım. tecrübesi olan ark
fiyat kısıtlaması yok. daha hiçbiri ile görüşmedim. ortamı lüks olsun, hamam, sauna vs olsun. aynı zamanda vize haftalarında aldığım kiloları verebileyim diyorum. ben araştırmalarım sonucunda fitnessport, polat renaissance hotel ve corner health & fitness arasında kararsız kaldım. tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
0
legionella
(15.05.11)
fitnessportu kesinlikle geç, soyunma odası dikizlemeye çalışan temizlikçiyi işten çıkarmayan insanlar işletiyor.
diğer saydıklarını bilmiyorum ama üşenmezsen metrobüs+dolmuşla 40 dakka mesafede kanyon mac var, on numara. (arabayla 2 saati bulabilir iş çıkışına filan denk gelirsen aman diyim)
0
turkuazz
(16.05.11)
fitnessport bu saydıkların arasında en kesinlikle en iyisi.
0
aklin yolu bir mi
(16.08.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.