[]

Kafamı kurcalayan bir şey (aslında tonlarcası)

Az önce, uyumam gereken bir zaman diliminde,neden uyanık olduğumu sorguladım ve cevabını yine bulamadım.Karnım toktu,susamamıştım,düzenli bir uyku alışkanlığım yoktur ama uykumu kaçıracak kadar fazla uyumamıştım.Bu sorunun cevabı bir çok çözümüde beraberinde getirebilir.Hadi bir yorum yapın :)




 
yalnizsin.


  • nicke  (14.05.11 05:13:21) 
  • thor odinsson  (14.05.11 06:18:43) 
Teşekkürederim thor odinsson yönlendirdiğin entry de kendimden birşeyler bulunca bir nebze daha iyi hissettim...
Ve yine kafama takılan bir başka soru...(aslında bunu doktoruma sormak ve onu kişisel cevabını almak daha da rahatlatırdı)

Sevilme ihtiyacınızı nasıl karşılarsınız ?
  • edsy  (14.05.11 06:45:29) 
Soruyu çok doğru bir saatte sordun aslında :)

Sevilme ihtiyacı konusuna gelince, kişiden kişiye göre değişir bence. Yani birisini minicik bir köpeğin sevgisi de mutlu edebilirken başka bir insan çevresindeki herkes onu sevsin ister o bile yetmeyebilir (kimi şu şekil kimi bu şekil diyen adam gibi hissettim bir an).

Kendimden örnek verecek olursam başkaları tarafından sevilmek yönündeki beklentilerimi mümkün olduğunca aza indirmeye çalışıyorum. Hayalkırıklıklarından başka bir şey geçmiyor çünkü ele. Bir de çok tehlikeli bir durum var ki insanların sevgisini kazanmak için türlü şaklabanlıklar içine girilebiliyor farkında olmadan. Bunun yerine bana, düşüncelerime, yaptıklarıma/yapmadıklarıma saygı duysunlar, beni rahatsız etmesinler yeter. Çevremdeki insanlar bana nötr olsalar o bile yeter bana. Zaten zamanla benim gibi düşünen insanlarla daha iyi anlaştığımı fark ediyorum.
  • thor odinsson  (14.05.11 06:58:10) 
başkaları tarafından sevilmek yönündeki beklentilerimi mümkün olduğunca aza indirmeye çalışıyorum...

keşke hiç ihtiyaç duymasaydım sevilmeye ya da minicik bi köpeğin sevgisi mutlu edebilseydi..:(
  • edsy  (18.05.11 04:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.