[]

izmirliler ve kendini izmirli görenler bir el atın.

4 yıldır izmirde yaşamama ragmen dogru dürüst gezemedim artık gezmek istiyorum. doya doya çiçek-kuş fotografı çekebilecegim sakin nereye gidilir. ha birde kentkarttan faydalanarak gidilecek nereleri var ? gezip görmek gerek




 
aliağa'dan başlayın :)


  • yapacakbirseyyok  (12.05.11 20:56:07) 
valla aliağayı gez gez bitiremedim bence başka yönlere bakmam gerekiyor.


  • exodia  (12.05.11 21:05:45) 
Ben de kaç senedir gitmiyorum İzmir'e. Çiçek-kuş deyince benim aklıma hep fuar gelir, hele de yazın pek güzel olur, sakindir, piknik yerleri de vardır, çimlerde de oturulur. Bir de İnciraltı'na giderdik lisede. Çok sakindir, güzel arkadaşlarla güzel muhabbetler döner. Kordon da iyidir, özellikle Alsancak tarafı. Denize karşı oturur, martıların fotoğrafını çekersin. Fuarın hayvanat bahçesi de meşhurdur, belki ilginç kareler yakalarsın. Bir de manzara fotoğrafları için Teleferik ve Kadifekale. Fuar candır ama.


  • butimar  (12.05.11 21:13:27) 
valla amaç şehir merkezinden uzaklaşmak konak alsancak v.s bölgelere gidebildim. şirinceyede gittim
karaburun güzel bir fikir.
seferihisar düşündüm
bergama düşündüm.
en olmadı fuar olacak :)
  • exodia  (12.05.11 21:50:45) 
(bkz: urla)
(bkz: 725)

  • hedep  (12.05.11 23:48:37) 
kentkartla gidilmez ama, tire, torbalı aklını yidirtir. bir motor edinip gitmek en iyisi.


  • yapacakbirseyyok  (13.05.11 00:40:54) 
teşekkürler uzun ugraşlardan sonra seferihisara karar verdik. cities low'da başkentimiz falan filanmış güzel geldi gözümüze sonra ki hafta da urla :)


  • exodia  (13.05.11 00:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.