[]

önce kızılay'dan akbank'a, sonra mamak'tan metro gros market'e otobüs

Şimdi asıl başlangıç noktamız aslında Çayyolu ama biz Kızılay'a kadar gittik diyelim. Oradan tam olarak Mamak'taki şu adrese gitmek istiyorum: www.trbanka.com

Sonrasında da hedef yeni açılacak olan İkea. O da şu Metro Gros Market'in tam karşısında.

Yani şimdi ilk soru şu: verdiğim linkteki adrese en yakın olacak şekilde, Kızılay'dan hangi otobüse binsem iyi olur?

İkinci ve en az birincisi kadar önem teşkil eden soru da: Oradan Metro Gros Market (ya da işte, Ikea inşaatının oralara) nasıl gidilir? Birileri Ege kent mi nedir, onun otobüslerine binin geçer demişti gibi hatırlıyorum ama tam olarak hangi otobüs, onu bilmem lazım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar =/

 
ilk kısmı bilmiyorum.

İkea'nın oraya Nato yolu dolmuşu ve otobüsü gidiyormuş. Ege kent ve doğu kent otobüsleri de olurmuş.
  • sheridans  (12.05.11 20:42:24) 
1. icin: ssk ishaninin (suan yikimi icin bosaltilan bina) karsisindaki garanti bankasının önündeki duraktan 366 ya binebilirsiniz.

2. kisim tarif edilmis zaten.
  • helenart  (12.05.11 22:53:06) 
iyi de metrogrosmarketin olduğu yerle nato yolu veya ege mahallesinin bi alakası yok ki?


  • likeinme  (13.05.11 00:02:30) 
likeinme: metro'nun biraz öncesinde bir kelebek yol var. doğukent caddesi ve nato yolu kesişiyor orada. iş görüşmesi için gelen başka birilerinden duydum, ege kent otobüsleri geçiyor dediler, ki geçiyormuş hakikaten.

teşekkürler arkadaşlar.
  • vercingetorix  (13.05.11 08:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.