[]

Öğrencileri Şile'ye götüreceğim ama...??

Selam millet,
ben bir lise öğretmeniyim.. Bikaç öğretmen arkadaşla birlikte bir sınıfı Şile -Ağva civarlarına geziye götüreceğiz. Amaç hem Şile'deki falezleri göstermek hem de piknik yapmak, Ağva'da tekne turu vs. vs...
Ancak ve ancak ben coğrafya öğretmeni olduğum için gezi planını benim yapmam isteniyor.. ben de tam olarak nereye gidilir, oradaki yerleşim yerlerinin tam ismi nedir, neresi pikniğe uygundur tarzında soruları bilmiyorum... Bilen biri varsa ve yardım ederse çok sevineceğim... Bir de bu benim düzenlediğim ilk gezi olacak, o yüzden acemilik durumlarını yaşıyorum fena halde...ayrıntılı bilgi lazım yani... şimdiden teşekkürler:)


 
kalabalık olacaksanız, bir tur şirketiyle anlaşın?


  • meran  (12.05.11 12:27:55) 
ağlayankaya denilen bir yer var, bu tv deki klipler diziler falan genelde orada çekilir, oluşan kayalar çok ilginç bir biçimde falan. orada masalar da var piknik yapmaya uygun. Orayada şileden ağva ya giden yol üzerinde imrenli köyüne inerken soldaki ilk sapaktan girerek gidiyorsunuz.


  • Dharmalı  (12.05.11 12:59:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.