Giriş
(2)

hotmail hesabımdan istemsiz herkese mail gönderilmesi

fosti
arkadaşlar başımda çok büyük dert var. her işlemimde kullandığım hotmail hesabım daha önce tüm iletişimde bulunduğum kişilere içinde bi link bulunan mail gönderiyor. üstelik bu gönderilenler klasöründe dahi gözükmüyor. bir türlü engelleyemedim şifreyi değiştirdim fayda etmedi. bilgisayarı tamamen ta
arkadaşlar başımda çok büyük dert var. her işlemimde kullandığım hotmail hesabım daha önce tüm iletişimde bulunduğum kişilere içinde bi link bulunan mail gönderiyor. üstelik bu gönderilenler klasöründe dahi gözükmüyor. bir türlü engelleyemedim şifreyi değiştirdim fayda etmedi. bilgisayarı tamamen tarattırdım herhangi bir virüs yok. diğer hesaplarımda da bir sorun yok. bir ara vekil sunucu kullanmıştım galiba gitti orada hotmail.
hesabı kapatmak istediğimde ise çok fazla yanlış parola girildi kapatamazsınız ya da sizin böyle bir yetkiniz yok deniyor. yok mudur bunun bir şekilde çözümü? yardımlarınıza acil şekilde muhtacım.
0
fosti
(12.05.11)
başka bir bilgisayardan şifrenizi değiştirin. sonra bir süre sürekli kullandığınız bilgisayarınızdan o hotmail hesabına bir süre ulaşmayın. otomatik giden mailler kesilirse, bilgisayarınızda temizleyemediğiniz bir virüs var demektir.
0
ykyt
(12.05.11)
Derhal bir gmail alip, hotmaile gelen e-mailleri ona yonlendirin. Benim de basima gelince bu yontemi uyguladfim.
0
tbernhard
(12.05.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.