[]

XP'den Win7'ye Geçiş

Geceler olsun efenim,

Bilgisayarımı XP'den Win7'ye geçirmek istiyorum ancak bunu PC'min başarabileceğini bilmiyorum. Bunun için microsoft da bi tool yapmış ve onu çalıştırdım. Ekran Kartımın Aero desteklememesi gerekiyormuş galiba.

Peki desteklemese dahi bu pc'de win7 kurulabilir mi? kurulursa ne denli verimli olur? Bi yardımcı olursanız çok sevinicem.

Yazılımın verdiği raporu da ekledim. Onu da inceleyebilirsiniz.

 
sağdan soldan xp'yi çalıştıran her makina win7 çalıştırır. win7 daha hafiftir dediler, 8 senelik püskü bir makineye win7 kurdum.
oldu gayet güzel.

  • delikan76  (12.05.11 02:43:25) 
kurulur. misal ben starter edition kurdum, mis gibi kullanıyorum.


  • jangara  (12.05.11 02:44:33) 
peki şöyle bir şey mümkün mü? orjinal xp'den orjinal win7'ye bedava geçiş gibi bir şey? yoksa illa ki win7 yükleyip windowsunuzu orjinal edin bık bık uyarılar mı gelicek her yerden? yada win7'yi de böyle alt edebiliyor muyuz?


  • afrodizyak etkisi  (12.05.11 02:44:42) 
yok o mümkün değil. var çaresi ya, olma mı


  • jangara  (12.05.11 02:47:05) 
son sorunum. farkettim ki dvd rom bozulmuş laptobumdaki. dvd'ye yazılmayan sürümü falan var mı yani kendi kendine böyle oyun kurar gibi win7'yi kurma şansım var mıdır?


  • afrodizyak etkisi  (12.05.11 03:07:12) 
anakartın usb'den boot etme özelliği varsa flash disk'ten kurabilirsin.


  • jangara  (12.05.11 03:09:50) 
usb'den boot etme teknikleri var biraz teknik fakat okuduğunu aynen yerine getirince boot ediyor (tabi pc de destekliyorsa)


  • yuto  (12.05.11 03:10:53) 
benimde külüstüre kurdum win7 canavar gibi çalışıyor.


  • fuzuli  (12.05.11 12:06:43) 
xp calısıyorsa 7 de calısırç


  • bryan fury  (12.05.11 15:54:05) 
DVD'den sıfırdan girerek format attım ve win7 kurdum. sorunsuz çalıştı. tek bir sorun var o da bilgisayarın functioann tuşları değil de asuslarda aç-kapa düğmesi yanında bulunan wireless:on/off , touchpad disable/enable tuşları çalışmıyor.

başka bir sorunum yok şimdilik ;)
  • afrodizyak etkisi  (19.05.11 16:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.