[]

hava durumu yüzünden tatilimi iptal edeceğim , miyim?

sevgili ibizalılar;

şöyle ki , fethiye'de 17 mayısta başlayacak ve 22 mayısta bitecek bir tatil ayarladık. otele paramızı da yatırdık ama akıllılık etmişiz ki , 10 tl fazladan vererek sigorta yaptırdık. yani vazgeçebilme opsiyonumuz var.

ama lanet hava durumu;

www.dmi.gov.tr

bu durumda ne yapalım biz. hava bir günde açar mı dersiniz? yoksa çok mu pollyannacılık olur bu beklenti? fethiyeli biri varsa eğer , hava çok değişken mi oralarda? güzel bir tatil için en az kaç derece gerekir? kaç derecede üşümeyiz? bi fikir verin abiler ablalar.

 
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış durumuna benzemiş seninki. Hava değişebilir. Türkiye burası, Ağustos ayında izmirde bugün çok sıcak dışarı çıkmayın dedikleri havada yumruk boyutunda dolu yağdığını bilirim..


  • her yerde is goren  (11.05.11 13:13:29) 
Hava durumu raporlarına bulunduğunuz günden en fazla üç gün sonrasına kadar güvenin, mesela bugün ayın 11'i, 12, 13, bir ihtimale de 14'ünün raporları güvenilirdir. Sonrası kesin değil, çok çok tahmini şeyler verir.


  • sourlemonade  (11.05.11 13:20:22) 
ben o siteye her gün eskişehir için bakıyorum. oraya kalsa allahın her günü sağanak yağmur var. kaç gündür günlük güneşlik geçti. bugün kapattı biraz.


  • rectoa  (11.05.11 13:37:52) 
fethiye benim memleketim =) boşver babuş hiçbir ilin havası izmir havası kadar değişken olamaz. sabah yağmur yağıyordu bak şimdi güneş açtı. fethiye'de ingilizler daha nisandan denize girmeye başladıkları için sizde çok rahat tatil yapabilirsiniz.


  • marjinal kereste  (11.05.11 13:44:12) 
www.accuweather.com
gönül rahatlığıyla tatiline hazırlanmaya başlayabilirsin. DMİ çok güzel tahmin yapamıyor. Yabancı bazı siteleri takip edebilirsin önemli organizasyonlarda. accuweather da bunlardan bir tanesi.

  • erty  (11.05.11 13:47:12) 
olimpos için baktık biz de gelmeden 2 gün kapalı 1 gün yağmurlu diyodu. ama bildiğin sıcacık hava var.

sallıyolar galiba :)
  • brkylmz  (11.05.11 14:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.