[]

kızlar üniversiteden mezun olunca

üniversitede gördüklerimiz son derece "bir tarafı kalkmış", çok egoist tipler. bunlar mezun olunca halleri ne oluyor acaba? egoistliğe devam ediyorlar mı? yoksa "vah ben neler yaptım" falan mı diyorlar?




 
durulup, evlenip hamile kalıyolar.
ciddiyim.

  • j lithium  (10.05.11 15:11:17) 
BBC'de belgeseli vardı. Hayatlarının geri kalanını hayıflanarak geçiriyorlar.


  • sheba and the albino girls  (10.05.11 15:11:50) 
benim gordugum cok istikrarli (!) bi hayat yasadiklari. duzgun bir ise girip yillarca ayni yerde calisiyorlar. universiteden bulamadiysa is cevresinden birini bulup evleniyorlar, hamile kalip hamile izni aliyorlar, cocuklarini buyutup ev almak icin para biriktiriyorlar. gerci cogunun aile destekli ev ve araba aldigini goruyorum, cok uzun sure beklemiyorlar yani. sonucta ailelerinin ve toplumun onlardan bekledigini yapiyorlar. kurulmus oyuncak gibi rollerini oynuyorlar. bu yuzden egoizmin farkina vardiklarini bile sanmiyorum. sonra napiyorlar ben de bilmiyorum.


  • freefroglet  (10.05.11 15:19:05) 
değişiyor şimdi. hepsini bir kategoriye sokamazsın.

ben çok kız gördüm 23 üne geldiklerinde eğer evlenmedilerse ve bir erkek arkadaşları yoksa evde kaldım psikolojiine giriyorlar. tabi çevreden de teyzelerin soruları falan olunca iyice kompleks yapıyorlar. "mezun oldun yok mu bir kısmet?" falan diye.

istediği kadar götü kalkık olsun. toplum baskısı tüm bu kızları mezun olunca basıyor. bölem beline beline hem de.

not: tikimi isterim.
  • ya ben lan neyse  (10.05.11 17:07:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.