[]

Nokia E72 - 3g Kapatmak

Selamlar.

Kız arkadaşımda Nokia E72 var. Şimdi şöyle bir sıkıntımız var, telefon wireless ağına bağlıyken bile yukarıda 3.5g işareti çıkıyor ve biz bundan biraz kıllandık acaba diyoruz wireless varken bile mi bu alet 3g den bağlanıyor diye. Önceliği wireless a verdik ama hala işaret orada. Sormak istediğim, biz bu 3g yi el ile kapatıp açamıyor muyuz ? Turkcelli aradık telefonunuzu komple 3gye kapatabilirsiniz ama mesaj atmanız lazım fln diyorlar. Biz böyle birşey istemiyoruz, dilediğimiz zaman açıp kapatmak istiyoruz. Var mıdır çaresi?


 
menü
araçlar
ayarlar
telefon
şebeke
şebeke modu'nu umts yaparsan 3g ile
gsm yaparsan 2g ile bağlanır. olay çözülmüştür.

Benimki çift modda duruyor sürekli, herhangi bir zararı yok.
  • her yerde is goren  (10.05.11 12:32:41 ~ 12:35:52) 
bildiğim kadarıyla 3g simgesi telefon 3g kapsama alanındayken çıkıyor. yani orada olması 3g ile bağlandığı anlamına gelmiyor olabilir.


  • inheritance  (10.05.11 14:35:05) 
arka planda çalışan bağlantı gerektiren program varsa kapatın.
3g simgesinin altında 2 çizgi çıkıyorsa bağlı demektir, sadece 3g yazıyorsa bağlı değildir.

  • quasiromantic  (10.05.11 15:06:31) 
Piskoz olmuşsun sen yaw. 3.5g işareti senin o anki vericilere bağlantı kaliteni gösterir. Zaten wi-fi kullanıyormuşsun sorun yok (bağlantı tipi wi-fi diyerekten belirtiyosun).
3g istasyonuna bağlı hazır bekliyor alet; wi-fi ile internete bağlanmanla alakası yok. Yapma etme kapatma derim.

  • onakomabunako  (10.05.11 15:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.