[]

hayyamda dükkan adı

arkadaşlar selam. 2. katta odak fotoğraf var değil mi? böyle köşede? sahibi kel bir abi? heh onun yanındaki dükanın adı ne? telefonunu bilen var mı?


ayrıca hayyam akşam kaçta kapanıyor ?

hadi bir cevaplayın yavrularım benim!i

 
Bahsettiğiniz yer Odak fotoğrafçılık Mustafa ağabey, yanındaki tükkanı bilmiyorum ama bu mevsimde 8'de gidip alışveriş yapmışlığım var :)


  • oligomer  (10.05.11 08:37:02) 
işte o odak fotorğafçılığın yanındaki dükkanın adını verebilecek olan yok mu ? :(( acil brs ltf pls tşk


  • cedric tweedledee  (10.05.11 09:33:30) 
odak ı arayıp abi sizin yanınızdaki dükkanın adı neydi diye sor


  • zenc  (10.05.11 09:52:04) 
zenc slm asl?


  • cedric tweedledee  (10.05.11 10:03:50) 
he tamam ben orayı biliyorum da adı aklıma gelmedi şimdi, düşüneyim birazdan aklıma gelir, bilmemne fotoğrafçılıktı ama tam emin olamadım


  • bonjurkes  (10.05.11 10:47:14) 
:/


  • cedric tweedledee  (10.05.11 10:54:48) 
ara işte mustafa abiyi, ben genelde o carsıyla ılgılı her ıletısım numarasını ondan alıyorum :/


  • fenerliyim ama feneri delgado  (10.05.11 13:53:40) 
ayıp olur yea?

-abi senin yandaki dükkanın numarası neydi? :/
  • cedric tweedledee  (10.05.11 14:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.