[]

en iyi güneş kremi?

çok alerjik yani atopik bir bünyem var. güneşin zararlı etkileri vücudumda felaket kızarıklık ve benekler yapıyor. acaba en etkili güneş kremi yüz ve vücut için hangisidir? (fiyat hiç mühim değil)

*alternatif tıptan da önerileriniz varsa onlar da olabilir.


 
Neredeyse hepsini kullandım. Biotherm ve Lancaster'ın 50 faktörlü olanlarını tavsiye ederim. Babe ve Avene'den memnun kalmamıştım, beyaz beyaz iz bırakıyorlardı ve hızlı emilim dedikleri şeyden eser yoktu. Orta dereceli dersen Clinuque de iyidir. Faktör meselesi sürekli krem sürme olayından kurtulman için dikkat etmen gereken bir unsur. 30 faktörden aşağısını alma derim. İçerik olarak doğal istersen Biotherm uygundur. Ama en etkili için bir şey diyemem. İçerikler genelde aynı olur, kaliteyi emilim gibi unsurlarla anlayabilirsin. Zaten alerji olmasan da kullanmalısın. Güneş'in zararları malum.


  • buf-e kür  (09.05.11 23:27:24 ~ 23:28:06) 
daylong +50 öncesinde oluşmuş lekeleri bile yok ediyor o kadar iyi


  • zenc  (09.05.11 23:29:51) 
zaten en az 50 faktör kullanam gerekiyor. nivea çok kötü. sebamed kullandım ama pek emilmedi sanki. coppertone da yüz için çok yoğundu. yani şöyle hafif olur ama ne bileyim iz bırakmaz, sudan terden vs etkilenmez, makyaj yapabilmeliyim gibi şeyler (malum yaz geliyor) arıyorum ama bu çok iyi ama katlanman gereken bu özellikleri var derseniz ona bile razıyım. çünkü gerçekten güneş alerjim var bütün gün deli gibi kaşınıyor ve kızarıyor sonra orada kabarcıklar oluyor. bu benim için büyük bir problem. başka kimse güneş kremi kullanmıyor mu?? :)


  • bıdıbıdı  (09.05.11 23:45:40) 
ben avene50 kullanıyorum, epey memnunum. biraz beyazlı yapıyor ancak 5-6 dakikada geçiyor bu, üzerie makyaj da yapıp çıkıyorum.


  • simten  (10.05.11 00:00:32) 
güneş alerjisi yok bende ama kızıl saçtan dolayı güneş konusunda epey hassasım. daylong actinica kullanıyorum, hakikaten hayatımda kullandığım en sağlam güneş kremi galiba. doktor önermişti zaten.

ama güneş alerjisi gibi bir sıkıntınız varsa, tamam buradan önerileri de alın ama doktora gidip onun önerdiği kremden şaşmayın.
  • resistance is futile  (10.05.11 00:03:35) 
Benim de güneşe alerjim var, bahar aylarında deli gibi kızarıp kaşınıyorum, doktora gittim, Solante diye bir güneş kremi verdi, 50+, eczanelerde satılıyor, çok memnunum. Üzerine gayet rahat makyaj yapıyorum, denize girmedikçe tüm gün idare ediyor, tüm vücuda sürülüyor.


  • opucuk baligi  (10.05.11 00:47:36) 
m ile başlayan bi marka var muptela gibi bi adı var. o iyi diolaaa. sadece seçkin eczanelerde!! :P


  • mahnita  (10.05.11 10:10:26) 
evet o mustela. bebek resmi var bi tane cıbıl, çok cici. onun yüz kremine iyi diyorlar. bilemiyorum ki. sanırım buradaki isimlerin hepsini iyi bir dermatoloğa göstermek olacak. hangisini beğenerse artık.


  • bıdıbıdı  (10.05.11 12:27:19) 
la roche posay kullandım ben, ve yaz sonunda bembeyazdım. Bir de garnierve vichyden de memnun kalmıştım.


  • goldentitan  (10.05.11 15:16:27 ~ 15:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.