[]

internet sansürü hakkında.

evet başımıza bir bela geldi internet sansürü muhabbeti herkes okudu inceledi uzamanalr baktı v.s v.s kimse bu tutumu desteklemedi(destekleyen kurumlar tabiki oldu) fakat baktıgımda bir dava süreci başlamasıyla ilgili birşey göremedim ne bileyim bir aihm veya devlet mahkemelerine sadece eylemle protestoyla v.s ile olmayacagını herkes biliyor evet ses duyulacak ama ses duyurmak hiç bir işe yaramayacak ne şu anki nede önceki hükümetler sürekli sagırdılar bu konuda. bu konuda bir çalışma yapıldımı bir dava süreci başladımı tek koldan imza kampanyası v.s başladı mı ? başlamadıysa koskoca eksisozluk,incisozluk gibi aykırı olarak nitelendirilen fakat büyük bir çogunluk olan kişi veya kurumlar neden bir çalışmaya başlamadı. başladıysa ben neden bulamadım.




 
inciciler öncelikle türk hukuk makamlarında, sonuç alamadıkları takdirde aihm'ne gideceklermiş, diye okudum sansüre hayır platformlarının birinde.


  • african rain  (09.05.11 23:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.