[]

tek taş -istanbul

evet bir sözlükçü daha evlenmek istiyor ..
da bu meret nerden alınır. siz nerden aldınız ?
makul karat ne kadardır mesela
kactan sonra oha görmemiş lan, afrikada çocuklar aç suna bak dersiniz ?


bi başımı bağla sözlük be

 
bağyan olarak derim ki; öyle birşeyi sevgilim bana alsa yuttururum. plastik yüzükle teklif etsin daha iyi. sebebi için (bkz: blood diamond)


  • kedili madam  (09.05.11 17:17:26) 
gayet de tektaş isterim ben. nuruosmaniyede binbir çeşit bulabilirsin.


  • köfte  (09.05.11 17:20:47) 
ben zen pirlantadan almistim. tanidik tavsiyesi ile gidip pazarlikla % 34 indirim aldim. 3200 tl civarindaydi yuzuk 2.050 ye aldim.
bir suru harfler var parlaklikla, berraklikla ilgili. karattan ziyade onlar daha onemli.

  • mat couthon  (09.05.11 17:28:44) 
Anladığım kadarıyla makul fiyatlarda birşeyler arıyorsun ozaman bi mücevheratçı olarak şunu öneririm.
Tabiki buna ayırdığın bütçe nekadar bilemiyorum, ayırdığın paraya göre bir carat seçmen gerekir. Bence makul olanı 0,35 ile 0,50 arasında olanı. Tabi param var daha büyük olsun diyosan sana kalmış:) Bayanlar asla büyük taşa hayır demezler :)
Öncelikle fiyatına göre iyi olan ve beyaz taş diye adlandırılan H rengini olmadı I renklerini tercih edebilirsin. 2. önemli husus berraklığı bunuda ilk tercihin VS olsun yoksa SI'ı seçebilirsin.

Allah mesut etsin şimdiden ;)) GAME OVER...
  • sekosoft  (09.05.11 18:05:21) 
İlla tektaş mı şahsen bana tektaş aldılar ve ben kullanmıyorum. Bir de ilersini düşünürseniz alırken pahalı satarken para etmeyen bir meret bu. Bence sevgilinize sorun. İlla isterse ve kullanacaksa alın. Artık banal gibi geliyor bana. Herkesin elinde var.Bir de bunların dandik olanları var yani taşı dandik olup daha ucuz ama gösterişli olanları. Onları görünce uyuz oluyorum.


  • pijamaliantigone  (09.05.11 18:43:11) 
kapalıçarşı Ariş. web sitesi de var. ama kapalıçarşıdaki şubesi en iyi fiyatı veriyor


  • spankenstein  (10.05.11 12:03:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.