[]

Imdb'den nasıl foto çalarız?

Print screen'den başka bir yol olmalı?




 
windowstaki snipping tool.
windows.microsoft.com

  • jesterdvine  (09.05.11 10:49:00) 
resmin olduğu sayfayı kaydedin. klasörün içinden resmi alın (başka yollar da var da bu hiç bir şey kurmadan yapabileceğiniz bir şey) firefox kullanın ama. ie ile olmayabilir.


  • ben smyrna  (09.05.11 11:07:58) 
ekran alıntısı aracı :) candır can


  • köfte  (09.05.11 12:08:45) 
firefox için resmin üzerine sağ tık, resim konumunu kopyala (copy image location) , yeni sekme aç ctrl+v enter. sonra sağ tık, resmi farklı kaydet (save image as).


  • inheritance  (09.05.11 12:55:44) 
iki yol daha var.

1) Sağ veya soldaki ileri geri butonlarına bastıktan hemen sonra resmin üstüne hızlıca gelip sağ tıklayabiliyorsun. Sonra kaydedersin.

2)Firefox'ta: Resmin altındaki gri alana sağ tıkla/sayfa bilgilerini göster/Ortam/Adres listesinde aşağıda bir yerlerde yüksek boyutlu bi dosya var onu bulman lazım (tek tek tıklayarak aşağıdaki pencerede resimleri görebilirsin)/resmi bulunca farklı kaydet yap.
  • khan shabbir  (09.05.11 12:56:24 ~ 12:57:13) 
JavaScript eklentisini devre dışı bırakman yeterli. Chrome kullanıyorsan seçeneklerden sadece imdb sitesinde devre dışı kalmasını da sağlayabilirsin.


  • fatih baker  (12.05.11 02:23:10) 
bir sürü yol denedim en kolayı

sayfanın herhangi bir yerine sağ tıkla sayfa kaynağını görüntüle de

<link rel="image_src" ara aşagıdaki gibi bir kodu bul al sana resim

<link rel="image_src" href="ia.media-imdb.com ">


mesala <link rel="image_src" href="ia.media-imdb.com ">
  • hizari  (12.05.11 09:11:20 ~ 09:14:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.