[]

kim 500 milyar/ milyon ister'deki yarismaci

gecen hafta denk geldim, efendi bir master ogrencisi vardi, 125 bin i almisti ya da iste oraya kadar gelmisti, sonra sure bitti. ertesi bolumu izlemedim de aklima takildi, ne kadar kazandi acaba? kazanmasini istedigim tipte bir katilimciydi, merak ettim sonunu.




 
kim 1 milyon ister başlığındaki son entry'lerde yazdığına göre yarışmacı 250bin'lik soruyu bilemeyip yarışmadan çekilmiş ve 125bin yetele ile evine dönmüş.


  • deckard  (27.03.08 01:58:22) 
kim 500 milyar ister basligina bakmistim da goremediydim. 1 trilyon veriyolar ha :s Tesekkur ederim sofistike.
bu vesileyle sevgili arkadasim lykos'un ve de arkadasim oldugunu inkar eden egotm'nin katilimci olmalari hususunda gaz vermek firsatini degerlendirmek isterim.

  • pyro clustic flow  (27.03.08 09:50:29) 
250.000 ytl.'lik soru olarak kendisine "verdi, hangisini daha önce bestelemiştir? a) otello, b) il trovatore c) rigoletto d) la traviata" şeklinde bir soru soruldu. düşündü, mantık yürüttü, bilemedi. soru değiştirme hakkını kullandı. (la traviata diye tahminde bulundu, doğru cevap rigoletto çıktı, soruyu değiştirdiğine sevindi) ikinci soru olarak kendisine "silvikültör'lerin uğraş alanı nedir? a) ağaçlar b) toprak c) bahçe bitkileri d) hayvancılık" diye bir soru soruldu. bu soruya cevap vermedi ve 125.000 ytl.'sini aldı.


  • kibritsuyu  (27.03.08 09:57:16) 
@kibritsuyu: sorulari da merak ediyordum, cok sagol. silvukultor e bakayim bi, onu da merak ettim, cevabi da b) toprak diye salladim. :P


  • pyro clustic flow  (27.03.08 10:00:49) 
cevabı ağaçmış o sorunun, bahçe bitkileri demeyi düşünüyordu.


  • sijwocaq  (27.03.08 12:23:34) 
hayatımda gördüğüm en şanslı yarışmacıydı kendisi.125000ytl kazandığı soru bile çok zor sayılmazdı.onu da hocasına sordu zaten.


  • atmosphere  (27.03.08 13:59:23) 
forum gibi olacak ama, bence gayet başarılı bir yarışmacıydı. ödülü de hakederek kazandı.

son sordukları soru da yarışmada gördüğüm en zor soruydu. google'da bile sadece 5 tane sonuç çıktı yani düşünün...
  • pispinti  (27.03.08 16:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.