[]

rapidshare ustaları

ilk defa rapidshare e para verip pro yaptım. rapidshare manager programını da indirdim download lar çok güzel devam ediyor. ancak rapid anasayfadan girip baktığımda
RapidPro is active!
RapidPro is active until: 06 Haziran 2011 Pazartesi
diyor. tamam bunu da anladım 1 ay kullanabilcem.
ama RAPIDS yazan bir kısım var onu anlamadım orda şööle yazıyo
Rapids
You have 5 Rapids left.
bu ne demek? bir de istediğim kadar download yapabilcem mi şimdi ben 1 ay boyunca. en ucuz olanından aldım 6 euro mu neydi.

 
1 ay boyunca istediğin kadar dl yapabilirsin , ayın 6sında rapid proyu tekrar atkif etmen için 495 rapids e ihtiyacın olacak o zaman satın alırsın filan o puan o işe yarar.


  • JD  (07.05.11 15:45:55) 
başgan neden rapid aldın? hangi arkadaşlar arasında kullanmıyorsan rapid çökmüş durumda. filesonic fileserve bu aralar iyi. aklında bulunsun gelecek ay bunlardan birini al bence.


  • maresal jedi  (07.05.11 15:50:54) 
bi soru daha rapid account u paylaşılabiliyor mu?


  • rentts  (07.05.11 15:51:25) 
@maresal
indirceğim şey rapid üstündeydi ve önemli bişeydi. kolay bulunmayan bi tutorial dı o yüzden öööle şey ettim.

  • rentts  (07.05.11 15:52:22) 
paylaşılmıyor ama paylaşabilirsin çok fazla kişiyle paylaşırsan account'un çalındı sanıp şifresini değiştirirler ve sana yeni şifreyi e-mail atarlar , 1-2 kere böyle olursa acccount'u silerler filan.

Bir kaç ay önce böyleydi şimdi de böyledir diye tahmin ediyorum.
  • JD  (07.05.11 15:57:01) 
paylaşılmıyor başkan. yani adamlar paylaştığını fark ederse kapatıyorlar sormadan. mesela aynı account'u çok farklı ip adreslerinde kullandığında ya da ip accountdan farklı ip adreslerinde aynı anda download yaparsan falan yakalanabilirsin. eskiden bir çok kez kapandı benim ki o yüzden dikkat etmek lazım. ama bir iki kişiyle paylaşırsan sıkıntı olmaz.

bu arada indireceğin şeyi free account üzerinden indirebilirdin ya da senin yerine indirirdik başka bir şeye yüklerdik =) rapid cidden çok sıkıntıda telif hakları nedeniyle.
  • maresal jedi  (07.05.11 16:18:34) 
ben 3-4 kişiyle paylaşıyorum kapatılmadı henüz. 500 rapid aldın ya, 1 aylık pro 495 rapid, o 5 o yüzden kaldı. bu aslında bir taktik meselesi. mesela şimdi benim 40 rapid'im falan var, heba edesim gelmiyor, o yüzden birikir de 1 aylık daha alırım diye tutuyorum. o kadar biriktirmem mümkün değil de, yine de o rapidlerin orada kalması canımı sıkıyor.


  • cro magnon  (07.05.11 16:24:23) 
tek bi şey icin mi aldın ya soyleseydin ben de vardı rapid yazık olmus :D

aynı anda download yapmadıkca sorun olmuyo. o rapidslerle de bi ay daha uzatabiliyosun falan belli miktar biriktikten sonra.
  • rurouni  (07.05.11 16:24:36) 
@maresal
valla gayet gzel çalşıyo 11 download var tüm hızımı kullanıyorum,no problem yani. free account la kasmak istemedm, bir de deneyim dedim nasıl bu rapid in paralısı.
@ruro
sen indircen sonra bana göndercen falan uzun iş ya=) ama saolun yine de teşekkürler teklifler için.
şimdi hd film indirebileceğim rapid siteleri falan sölerseniz süper olcak=) 1 ay boşa yatmasın account.
  • rentts  (07.05.11 16:27:48 ~ 16:30:59) 
www.oneddl.com buradaki linklerin hepisi rapidshare linkidir fazla 1080 yok ama 720 arşivi fena değil.


  • JD  (07.05.11 16:33:30) 
ben hiç çalışmıyor demedim ki ? =) hayırlı olsun ne deyim. sadece piyasayı söylüyorum. sizi yargılamadım yani.


  • maresal jedi  (07.05.11 16:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.