[]

Teledünya - Nat Geo Wild

Geçenlerde Teledünya şeysine geçtim fekat vikipedi'ye göre sadece HD yayınlanan kanallar bende açılmıyor. Yine aynı sayfada "TV'niz Mpeg 4 destekliyorsa SD ve HD kanalları, Mpeg 2 destekliyorsa sadece SD kanalları görüntüleyebilir." demekte. Yani sorun, benim dandik bir televizyona sahip olmam mı?




 
sinyal cozucu olarak, conax modul mu yoksa setup box mi kullaniyorsunuz. ayrica tv niz marka ve modeli nedir?


  • helenart  (06.05.11 22:16:40) 
çünkü televizyonun hd değil..


  • alcapon  (06.05.11 22:16:41) 
Sinyal çözücünün ne olduğu hakkında pek bir fikrim yok, takılırken ya da genel olarak teledünya'ya geçerken ben ilgilenmemiştim. Bir yolla anlayabilme şansım?
Tv Beko. Modelini bilmemekle beraber, tüplü, büyükçe bir şey kendisi.

  • sesee  (06.05.11 22:22:49) 
sd kutu bağlamışlardır. hd kutu alman lazımdı. alsan bile tüplü tlvizyonda ne kadar başarılı olurdu bilemem.


  • sutlu nescafe  (06.05.11 22:48:04) 
Sadece nat geo wild izlemek istiyordum, Hd ya da Sd olması önemli değildi yani.


  • sesee  (06.05.11 23:01:28) 
Tv'nin HD olmasıyla alakası yok. Benim tv de HD değil ama tüm HD kanallar açık. Sizde açık olmamasının sebebi HD boz yerine sd standart box bağlanmış olması olabilir.

Nat geo wild'in normal yayını yok teledunya'da bildigim kadarıyla.
  • deckard  (06.05.11 23:22:41 ~ 23:23:43) 
Pek, "Hacı ben hd kutu istiyüm" desem gelir değiştirirler mi?


  • sesee  (06.05.11 23:35:59) 
parasını verirsen seve seve değiştirirler :)

ya da dışarıdan kendin de alabilirsin.
  • sutlu nescafe  (06.05.11 23:40:51) 
merhaba, bende de benzeri sorun var, kanalın feed i var kendisi yok.. tv full hd, conax modülle izliyorum, bbc hd şu bu diğer kanallar çıkıyor, bunu ne kadar otomatik taratırsam taratayım bulmuyor.. parametreleri bir kişi sözlüğe pm olarak atabilirse bir de manuel aratmayı deneyeceğim, td destek allahlık...


  • rutubettin  (04.10.11 22:48:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.