[]

asyadan avrupaya köprü geçişi

diyelim ki bisikletimle üsküdardayım ve guruba karşı demlenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp gece son vapuru kaçırdım, bisikletimle köprüden geçebilir miyim avrupaya. bisiklet diye küçümsemeyelim ben düz yolda 70 ile gidebiliyorum bu meretle. köprü yoluna dalsam beni kimse durduramaz ama çıkışında polis mi bekler n'olur?




 
bekleyebilir. o saatlerde metrobüse bisikletle binseniz bişiy demezler sanırım.


  • darknum  (06.05.11 02:12:46) 
bisikletle metrobüse binmeye izin vermiyorlar. peki polisin nasıl bir yaptırımı olabilir orada bana, turist ayağına yatsam yırtarmıyım?


  • karlmarx  (06.05.11 02:13:39 ~ 02:14:28) 
Polis bekler. Ayrıca pek tavsiye etmiyorum, köprüde inanılmaz bir rüzgar oluyor adı üzerinde boğaz. Sabit durabileceğinizi sanmıyorum. Motor bile epey zorlanmıştım rüzgarlı havalarda, kamyonlara yancı oluyordum rüzgarı kessin diye. Fakat o rüzgarda, pedal çevirerek kamyonlara yetişmek... Bilmiyorum valla tehlikeli. Hergün geçerim zaten, hiç bisikletli görmedim. Tavsiye etmem :P


  • liriamer  (06.05.11 02:19:06) 
avrasya maratonunda bisikletliler geçiyor, hiç kısmet olmadı bana. rüzgarın o kadar sorun olacağını sanmıyorum. korktuğum şey karakolda kan alırlar mı kamil kan :)


  • karlmarx  (06.05.11 02:24:13) 
tamam türk polisinden korkacaksın da hakkını arayan tekel işçisi değilsin. en fazla bir iki azarlarlar. abi kusura bakma eve gitmem gerekiyordu, öğrenciyim. param yok ayağına yatın, yollarlar.


  • darknum  (06.05.11 02:31:58) 
rüzgardan savrulursun etini ortaköyden cımbızla sökeriz başgan, üsküdarda kalırsan gece bana gel yorma kafanı.


  • deeperdown  (06.05.11 11:22:40) 
yabancılar geçiyo hep ben kaç kere gördüm kimsenin bişey dediği yok. ama rüzgara dikkat


  • korg  (06.05.11 11:42:21) 
otobanda bisiklet, traktör, atarabası yasak panpa


  • desdinova  (06.05.11 12:26:18 ~ 12:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.