[]

laptop'un çakma adaptörü sapıttı

merhaba, benim yaklaşık 3 yıldır severek kullandığım dell inspiron marka bir laptop'um var. geçen sene adaptörü bozuldu ve yenisine 150tl veremeyeceğim için çakma bir adaptör aldım. bu adaptör geçen ay patladı ve doğubank'tan yeni bir adaptör aldım. her şey çok güzel giderken geçen hafta açma tuşuna basmamla beraber bir ses ardından bir kara ekran belirdi; ac power cannot determined gibisinden şeyler yazdı. ve artık her açılışta çıkıyor ve pili doldurmuyor adaptör, doldurmadığı gibi de laptop aşırı yavaş çalışıyor ve her şey kare kare ilerliyor. bildiğin haxball oyunu bile kare kare arkadaş. ne yapmalı? şimdiden teşekkürler.




 
aynı olay bende vardı, hatta, dell inspiron 1501 laptopum vardı. Dellerin adaptörleri nedense çabuk patlıyor. Bende kare kare muhabbeti olmadı. Benim kullandığım çakma şarj aletinde hata verip sendeki gibi şarj etmiyordu, ama kare kare olayıyla karşılaşmadım.

sonuç olarak, gg den 35 lira gibi bir fiyata muadil adaptör aldım, canavar gibi çalıştı
  • bonjurkes  (05.05.11 22:18:17) 
kadıköy yazıcıoğlu civarında inci pc var. bir de internette bakbi laptop servisi var. benim iş dolayısıyla hafta 5 adaptör 5 batarya temin ettiğim yerler. uygun fiyatlı sıkıntı yaşatmayan muadil ürünler bulabilirsin.


  • coexist  (05.05.11 23:34:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.