[]

LPG neden ucuz?

üretim maliyeti, satış politikası vs den dolayı ucuzdur diyebilirsiniz belki ama merak ettiğim devlet neden lpg ye de benzin gibi vergi eklemiyor? çok da tüketiliyor oysa ki.




 
evdeki tüpten bahsetmiyorum. araçlarda kullanılan.


  • sttc  (05.05.11 19:49:55) 
aynı olabilir. ama buna gelecek zammı önleyen tek etken bunun evde de kullanılması mı? inandırıcı gelmiyor. istense petrol dağıtım şirketlerine ayrı bir vergilendirme yapılabilir.


  • sttc  (05.05.11 20:01:08) 
genel anlamda lpg kullanan kesim fakir kesim. e akp oylarının çoğunu nerden alıyor? fakir kesimden. lpgye gelecek bir zam ne yapar?
tamamen duygusal bence. yoksa kanal açan adam lpgden mi vergi alamayacak?
(not: lpg'nin ne kadarı vergi bilmiyorum ama benzin kadar değil sonuçta)
  • maresal jedi  (05.05.11 20:54:37) 
LPG'deki vergi oranı %40'dır.


  • anarche  (05.05.11 21:40:46) 
LPG'de vergi olmadıgını kim söyledi ki? onda da var. ama lpg üretmek daha ucuz. daha çevreci bir yakıt oldugundan genelde vergisini de benzin ve dizele göre daha düşük tutuyorlar.

AKP diyen arkadaş İngiltere için de İşçi partisini neden gösterecek heralde:

www.moneyhighstreet.com
  • 507  (05.05.11 23:45:05 ~ 23:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.