[]

Araçlardaki kuş pislikleri

Arkadaşlar bir ay evvel metalik boya güzel bir aracı sıfır km aldım. Ancak durum vahim. Parkettiğim bölgelerde sürekli karga moku sıkıntısı çekiyorum. Öyle ki moklar çıkmıyorlar! Islak yakalarsan ne ala ama kurumuşsa resmen adamı uyuz ediyor.

Bu duruma karşı yöntemleriniz varmı? Hangi ekipman-tecizat acil durumlarda zaman darlığında bu pislikten sizi kurtarıyor?


 
valla ben ıslatıp yumuşamasını bekleyip siliyorum, daha bir önerim maalesef yok. daha önce kendileriyle mücadele etmemiş olanlara tek önerim, sert halini kazımaya çalışıp boyayla birlikte söküp eline almamaları olur.


  • supercalifragilisticexpialidocious  (05.05.11 12:28:15) 
araba yeni olduğundan her boku üstüne çekecek zaten.
onun için takma bu kadar.
birde oto yıkamacılar bunun için var hacı tabi sende de para var.
ıslanmadan çıkmaz o pok.
unutmadan araç hayırlı olsun
  • seyduna6687  (05.05.11 12:34:39) 
Kapalı garajınız yoksa, hep başınıza gelebilecek bir durum. Bu konuda bir de örtü alternatifiniz olabilir. Arabanın üzerine geçirip, çıkarmaya üşenmezseniz çözümünüz budur. Temizleme kısmı ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim, hiç temizlemedim. Oto yıkamacıları önerebilirim.

Örtü ile ilgili komik bir hikayem var. Yandaki binada sürekli arabasını örten bi komşumuz var. Sizin gibi bıkmış bu durumdan sanırım. Onun belalıları ise, martılar. Bir sabah balkondayken, örtünün üzerinde bir martı gördüm kocaman, örtü de arabanın üzerinde haliyle. İnatla o branda kumaşından bir parça koparmaya çalışıyordu. Gelen geçen kovmak istedi, kafa tuttu onlara. Gidip gelip kopardı kumaşı. Ne yapacaktı o kumaşı bilemiyorum. Kocaman kocaman yırttı gagasıyla, alıp gitti. Komşu değiştirdi örtüyü. Epeydir aynı örtü duruyor. Daha naylonumsu bir şey sanırım. Rengi de farklı.
  • july14  (05.05.11 14:28:48) 
fırçalamayın sakın, hafif ılık bir su ile ıslatın biraz bekledikten sonra sabunlu suyla silin..


  • Her Yer Kara  (05.05.11 14:33:58) 
gazeteyi mokun üstüne serip üstüne su dökün 5dk falan bekletin. kuşların konduğu yere parlak cd asın bir daha gelmiyolar.


  • adriana go go go diyen adam  (05.05.11 16:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.