[]

iphone ile ilgili uc soru (ipod'da da olabilir ilk sorun)

1- iphone'daki ipod'a giriyoruz, sarkilari dinliyoruz istedigimizde alfabetik sirayla. guzel hos.. sonra "karistir" ile (shuffle olsa gerek) karisik da dinleyebiliyoruz o da hos.
ama karistir dedikten sonra tekrar duz dinleme moduna geri donemiyorum. ne bir menu bolumu ne bir tus. basit bir sey ama bulamadim. nedir?

2- iphysics denen olay muhtesem ama ben yukledigimde sadece tek bir oyunu vardi icinde. baska insanlarin aletlerinde gordum ki ipyhsics icinde birsuru oyun ve uygulama var. installerdan baktim ama pek muvaffak olamadim isimlerine. neleri yuklemeliyim ekstra olarak ozetle?

3- artik daha az kullanmama ragmen 2 gunden fazla dayanmiyor sarj. ne yapmali ne etmeli? ilerde pili iyice zayiflarsa, ve aletin kirilmis halini amerikaya gondersek adamlar yenisiyle degistirmez heralde ustune bir de "go to heeeelll meeean" falan derler? (mi?)

simdiden tesekkur eder, siradaki shuffle parcami cevaplayanlara hediye ederim.


edit: imza, duyuruyu soru seklinde acmayi habire unutan adam.

 
soru seklinde acmadigimdan msjla yanit geldi ekliyim istedim.

1- now playing modda ortaya tıklarsanız sarkıyı ileri geri almak icin çizgi cıkar onun sagında solunda iki işaret vardır sagındaki shuffle(karıstır) soldaki repeat.

3- garantiye gondermeden once restore edeceksiniz hiçbir şey olmuyacak :)


thanks to rurouni

2nin cevabini istiyorum bir de.
  • la traviata  (26.03.08 00:06:08) 
installerda source eklemen gerekiyor.

repo.ispazio.net

eklediginde install kisminda ispazio games altinda bulabilirsin. calisip calismadigini test edemedim. zamaninda kurarken bi sorun olmustu benim telefonla alakali sonra da denemedim bi daha. hangi firmware icin gecerli oldugunu da bilmiyorum.
  • mandayuvasi  (26.03.08 00:48:29) 
installer'dan telefona program yuklerken secici olmak lazim. bazen siz kapatsaniz dahi sinsice arka planda calismaya devam eden programlar denk geliyor, hem telefonu yavaslatiyorlar hem de pili yiyip bitiriyorlar.


  • weeping guitar  (26.03.08 01:12:21) 
şunu da ekleyeyim:
1. mail otomatik kontrolün iptali
2. sadece yahoo maillerde bulunan push mail in kapatılması.
3. bluetooth un kapatılması
4. ekran parlaklığının düşürülmesi
5.telefon kullanımda değilken kitlenmesi (1 dak. oto kilit en iyisi) kilitli durumdayken tel falan gelmezse neredeyse %5 şarj düşmeden 8 saat geçirebiliyorsun.
bunlar da pil ömrünü arttıracaktır.
  • ozdek  (27.03.08 11:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.