[]

tam gün çalışma yasası doktorlar falan

şimdi bizim memleket pilot bölge her sikte. orda bayadır var. ben gittikçe akşam bile olmuş olsa işimi hallediyorum hastanede. benim açımdan çok iyi. doktorlar pek sevmiyor. sebebini bilmiyorum ama. bildiğim bir iki sebep var. biri koca proflar da tırt doktorlar gibi muayene etmek zorunda falan. bir de muayenehane olayı bitti diyorlar o olabilir. başka sebepler ne panpalar_? bakın propaganda istemiyorum bu sebeplerden doktorlar karşı deyin geçin.




 
hacı tam gün yasasında kabullenilemeyen ana unsur doktorların hem muayenehanede hemde hastanede çalışabilmesini engellemesi. Bu yüzden doktorların ekstadan aldıkları para kesilmiş oldu. Halk için bence çok şükela oldu.


  • oshamahue  (04.05.11 19:15:09) 
günde 130 hasta bakması gerekecek profların bile. kişi başına 3 dakika düşüyor ve bu kadar zamanda nasıl bakacak muayene edecek de saglıklı tanı koyacak? ayrıca bu kadar çok hastaya bakacaksa ne ara derse gırecek de uzman hekım yetiştirecek? kaliteli, hakkıyla profluk almıs olanlar bile asistanlar gibi çalışmak zorunda kalacak. öğretim üyesi ve belli derneklerde farklı görevleri olan bir prof olan teyzemin 5 dakika içinde söylendiği zamandan bunlar kalmış aklımda.

aslında senin için de iyi değil, cunku ogleden sonra 3te hastanede randevun varsa gittiğinde kafası bulanmıs bir doktorla 3 dakika zamanın olacak. bu yüzden bazı proflar asistanlara bölüyormuş hastaları. nasıl ama?
  • dasher  (04.05.11 20:47:04) 
onlar bildiğim sebepler zaten beyler. bilmediklerimi soruyorum. prof ve çok hasta kısmına katılıyorum. muayenehane kısmını da destekliyorum. akşam gidince gayet de boş oluyor hastane hep yalnız.


  • ayiadam  (04.05.11 20:49:35) 
evet dasher proflar hep öğrenci yetiştirirlerdi hiç birinin özel muayenehanesi yoktu 4ten sonra kıçları vura vura gittikleri..


  • cinna monster  (04.05.11 21:03:27) 
Halk için şukela oldu diyeni allah hastaneye düşürmesin bundan sonra diyeyim.
Arkadaşlar farkındaysanız degerli hiç bir hoca hastanede kalmıyacak adamlar çok da haklı olarak para da kazanmak istedikleri için özele kaçacaklar.
Parası olan iyi doktordan hizmet alıp iyi bir hastanede bakılacak, ameliyatını olacak.
Üniversitelerde asistanları da yetiştirecek deneyimli hoca da kalmayacagı için fakir başına gelene razı olacak,ya da ölecek.
Şukela mı hala? bu sadece bir kısmı.
doktor yakını filan degilim, hayatını üniversitede hastanesindeki deneyimli doktorlar sayesinde kurtarmış,SGK ile parasız aylarca tedavimi de oldum.3 aydan fazla hastanede yattıgımı ve de 3 büyük ameliyat geçirdigimi düşünürsek bütün bunlar bugun olsa sıçmıştım zira minimum 1,5 trilyon filan tutardı heralde.
Herşeyi etraflıca düşünmenizi rica ederim..ve de o doktorların emegini eğitimlerinin ömür boyu bitmedigini ve de hayatlarını mesleklerine adamak zorunda olduklarını vesaire...
  • jesabel  (04.05.11 23:25:53) 
@cinna monster, ben muayenehaneleri yok demedim (teyzemin yok o ayrı). bu sistemle aralıksız hasta bakmaları gerekeceğinden derse girmeye zamanları olmayacak dedim. yanlış bir yerinden anlıyorsun herhalde lafları? sabahın ilk saatinden akşamın son saatine kadar hasta bakan bir prof nasıl ne ara derse girsin? bu öğrencilere kim ders versin hele şunu bi deyiversen?


  • dasher  (04.05.11 23:31:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.