[]

3 Boyutlu Monitör

Selam Romalılar. Ben samsung 2233RZ 3 boyutlu monitör almak istiyorum. Yanında nvidia 3 boyutlu gözlük de veriyorlar. Merak ettiklerim ise şunlar;
1) Bu monitörden daha ucuz tavsiye edebileceğiniz başka bir 3D monitör var mı?
2) 3D ekran almak için acele mi ediyorum? Çünkü 250 TL'den başlayan led monitörler varken bu 3d monitör gözlüğü ile beraber 950 TL civarları.
3) Bu 3 boyutlu monitör 120 hertz. 200 - 800 hertz arası 3D tvler var. Bu durumda ben bu monitörü aldıktan sonra 3D filmleri seyretmek için monitörünüz en az 200 hertz olmalıdır diye bir kural çıkabilir mi?

Teşekkürler.

 
bence çok acele ediyosun hocam 3d monitör için. en azından sadece film izlemek için 950 tl bi monitöre ben olsam vermezdim. bence al led monitörünü, keyfine bak.


  • 10ur1can  (04.05.11 16:56:32) 
yeaa keşke 3d monitör olsaydı, bak bu film de 3d imiş dediğin zaman al bence...


  • benlik bu kadar  (04.05.11 18:00:14) 
yok 3d ıcın mın 120 gerekiyor. her iki goz ıcın olan frame ler 60 arhz de oynatabilsin diye. daha ustu daha az blur olur o kadar.


  • bryan fury  (04.05.11 18:03:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.