[]

Bu Laptop alınır mı?

www.hepsiburada.com

linkteki laptop hakkında yorumlarınız?
DELL markasını nasıl bilirsiniz?
Labtop'un boyutları nasıldır?
derinliği ne kadardır? bir sitede 32 mm diye buldum

 
Dell çok iyi marka, garantileri de ayrıca Türkiye'de tek. ertesi iş günü yerinde destek veriyorlar, yani eve gelip sorunu evinizde çözmeye çalışıyorlar.

bunun dışında ürün özellikleri gayet güzel, ancak ürün Free DOS yüklü olarak geliyor, fiyatının düşük olmasından şüphelendiyseniz, ondandır.

15,6" laptop ölçülerine göre büyük sayılabileek bir boyut (kolay taşınabilirlik açısından) ama kalınlığı ekran boyuutna göre bence gayet normal. bir de sistemin iyi soğutulması açısından çok çok ince kasalar güçlü sistemlerde kullanılmıyor tercihen.

bende de para olsa benzer bir model almayı düşünüyorum. bu olmazsa XPS modeli olur.
  • loveinaflipbook  (04.05.11 14:20:54) 
aynı özelliklere sahip makinanın xps sürümünü kullanıyorum, vatandan aldım, fiyat olarak daha pahalı.

dell i severim, kaliteli ürünler yapar desteği iyidir vs. Yalnız laptopumda fan sorunu var ve bu sürekli tekrarlamadığı için sorunu ispatlamam baya zor, servisi çağıracam bir ara, servis ne yapar bilmiyorum.

şikayetvar da şikayetleri okudum, markaya olan güvenim sarsıldı amma velakin, genel olarak dell güzeldir, tavsiye ederim, bu ikinci laptopum, önceki de delldi
  • bonjurkes  (04.05.11 14:45:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.