[]

Sultanahmet'te yeme içme

Şöyle bildiğiniz kuru pilav yapılabilecek ya da önerebileceğiniz alternatif bir yer var mı?




 
Birini gezdiriyorsanız ve doymak çok önemli değilse, cepte de para varsa Sultanahmet köftecisine gidin ama dediğim gibi pahalı ve doymayacaksınız, buna karşılık, "yaa beni bir Sultanaamet köftecisine götürmedin, o kadar da meşhurmuş" lafını yemeyeceksiniz. Birini gezdirmiyorsanız oralarda yemeyin, zeke'yi dinleyin.


  • sourlemonade  (04.05.11 17:35:19) 
zeke +1 kesinlikle.

beyazitta, istanbul universitesi kampusunun yanindan gecerken, iletisim fakultesini falan gecince az daha ilerde solda meshur suleymaniye kurufasulyecileri var. kesinlikle tavsiye ederim. hem hesapli hem cok lezzetli.

ayrica yerini su an tam animsayamasam da, sultanahmet ten sirkeci yonune inerken, yanilmiyorsam gulhane parkini falan da gecince tramway yolu uzerinden sola dogru giden ara sokaklardan birinde birkac tane esnaf lokantasi vardi, cok lezzetliydi oralar da.
  • emfuzi  (05.05.11 00:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.