[]

usb çoğaltıcı

laptoptaki usb girişlerinden biri yamuldu falan, bozuldu yani. tek kaldı. mecburen usb çoğaltıcı alacağım. nelere dikkat edeyim alırken? dezavantajları falan var mı bi de bunun?




 
çok sağlıklı değil çoklayıcılar. usb girişler zaten görünenden hassas parçalar. elektrik akımı dalgalanmasında takılan alete zarar verebiliyor. neyse sonuçta yapacak bişi yok, ucuza kaçmayın yeter.


  • terp  (03.05.11 23:14:33) 
taktığın usb sayısı arttıkça performansı düşer, kablo uzunsa da düşer. Bunlar olmasın diye adaptör ile ayrıca güç alan çoğaltıcılar var ama gerek yok be. Her yuvasını da doldurmayacaksan al işte bitane.


  • inugard  (03.05.11 23:14:53) 
usb 2.0 diye 1 satıyorlar aman dikkat. eğer 4 lü çoğaltıcı alacaksan mutlaka 2.0 olduğunu bil. biz gittigidiyordan almıştık 4lira'ya. 1 çıktı adam geri yollayın dedi resmen kargo parası patlayacaktı yollamadık bizde.

eğer 2.5" hard disk çalıştırıyorsan normal 4lüler işe yaramaz. 7li çoğaltıcılar var adaptörlü. bence onlardan al 20-30 lira bir şey.

usb girişlerine dikkat et. araları açık olsun ama çok oynamasın. yani bazıları üst üste oluyor iki tane takayım diyorsun birbirlerini engelliyorlar. oynak bir şey alırsan da kopar bir halta yaramaz
  • maresal jedi  (03.05.11 23:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.