[]

üniversite mezuniyeti, kutlama falan

Sevgili mezun kişiler,
Bu yıl benim mezuniyet yılım, yarım bıraktığım ilk üniversiteden sonra ilk kez mezun durumundayım =)
Yalnız, fakültede iki ayrı büyük kutlama organizasyonu var. Biri büyük bir otelde; elbise, topuklu ayakkabı falan... Diğeri de Olimpos'ta kamp gibi bir şey. Ben bunların ikisine de gitmek istemiyorum, çok sıkıcı olacakmış gibi geliyor.

Merak ettiğim şu ki, mezuniyet kutlamasına katılmadıktan sonra pişman olup "keşke gitseydim" diyen ya da tam tersi "iyi ki gitmemişim, biz şöyle yaptık, süper oldu" diyen var mı? Gitmezsem çok üzülür müyüm acaba?

 
bu senin anlayışınla alakalı birşey. ben gitmedim ve hiç mi hiç pişman olmadım. çünkü ortamı tahmin ediyordum ve ban uygun değildi. sende nasıl bir ortam oalcağını az çok tahmin ediyorsundur. eğer rahat ederim,eğlenirim diyorsan git.


  • saturn  (03.05.11 20:20:33) 
bence git, hiç olmazsa birine git sadece.


  • napsamki  (03.05.11 20:32:55) 
ileride mezuniyet gecesi fotograflarinda yer almadigini gordugunde (ki bir sekilde arkadaslarindan, facebooktan, ordan burdan o resimler karsina cikar ileride) kotu hissetmeyecegini dusunuyorsan, sakinca yok. ama icinde minik bir keske kalacaksa bile gitmelisin derim.


  • la traviata  (03.05.11 20:35:21) 
taze mezun olarak en kral cevabı vereyim

okulda belirli bir arkadaş kitlen vardır mutlaka, kafa dengi, huyun suyun aynı olan arkadaşların ne yapıyorsa onlarla takıl, en azından ortam sarmasa bile kendi arkadaşlarınla takılırsın.

doğuş üniden mezun olunca, gs adasında kutlama vardı, arkadaş çevremin, benden 3-5 fazla arabası olduğu için ve çok da süper kafa uyumu olmadığı için gitmedim. pek de birşey kaçırmamışım, klasik sarhoş olup rezillik çıkaran insanlar varmış
  • bonjurkes  (03.05.11 20:38:57) 
mezuniyet balosuna gitmedim, hiç pişman değilim. kafa dengi arkadaş grubu varsa gidilebilir.


  • inheritance  (03.05.11 20:40:11 ~ 20:40:43) 
gitmedim
gitmeyi de hiç istemedim
nefret ederim zoraki olaylardan.
cübbeli fotoğrafım dahi yok o derece yani.
kız arkadaşımın mezuniyet kutlamasına mecburen gittim milletin haline güldüm
çok salakça geldi bana.
dans ettim mi?
-evet
allah belamı versin mi?
-versin.
  • seyduna6687  (03.05.11 20:41:11) 
gitmedim pişman da değilim.bi daha olsun yine gitmem.


  • epsilondelta  (03.05.11 21:23:41) 
ortak arkadaşların vara anlaşabilceğin git yoksa kasma kendini gitmedim ben de pişman değilim :)


  • hmm  (03.05.11 22:01:08) 
Cevap sizde. Sık sık "keşke" diyen bir insansanız gidin tabii.


  • sourlemonade  (04.05.11 18:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.