[]

formula 1 için kulaklık gerekiyor mu?

formula 1 için bilet aldım. bildiğim kadarıyla araçlar çok gürültülü oluyor. bu sesin zarar verici bir etkisi olur mu onu merak ediyorum. sesten korunmak için kulaklık vs. bir şeyler almak gerekir mi? eczanelerde satılan silikon kulaklıklar bu işe yarar mı veya nereden almak gerekir böyle bir kulaklığı?




 
Valla ilk defa duydum. Oturup tv'den izleyin madem :) O işin zevki biraz da sesinde değil mi?


  • daddy  (03.05.11 18:08:54) 
biletinizin nerede olduğuna göre değişir. piste yakınsanız, yani VIP, Gold veya start-finish düzlüğünün orada iseniz gerekebilir. bir zararı olmuyor aslında ama yarışın ortalarından sonra, bir süre sonra insan sesten yoruluyor. açık alanlardaysanız gerek yok bence. o gün orada satılıyordu veya ücretsiz dağıtılıyordu diye hatırlıyorum ben, ama önceden de eczaneden alıp gidebilirsiniz.


  • nesilsiz  (03.05.11 18:09:59 ~ 18:10:24) 
bir kez start finish düzlüğünden izledim, kulaklık dağıtıyorlardı almadım. 3 gün boyunca çınladı.
bir kez de silver'dan izledim. hiçbir şey takmadım ve hiçbir şey olmadı. gold tribünse orada dağıtıyorlar zaten. almanı tavsiye ederim.

  • lorenzen  (03.05.11 18:58:41) 
Biz gold tribünden izlemiştik, "buraya kadar geldik motor sesini gümbür gümbür dinleyelim" diye düşünmüş ve takmam ama yinede alayım diye Anadolu Sağlık MErkezi'nin kurduğu standda ücretsiz dağıttığı kulaklıklardan almıştım. İyikide almışız, konumunuza göre değişir elbette ama öyle böyle bir gürültü değil:)))


  • eksi daglarinin aslani  (03.05.11 19:58:47) 
megane trophy yarışına gitmiştim. tek megane'ın start finish düzlüğünde çıkardığı sesle bile beynim titriyodu. alsanız zarar görmezsiniz zannediyorum.


  • xen0mancer  (03.05.11 20:27:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.