[]

uzun uçak yolculuğu ve çin'de gezilecek yerler için tavsiyeleriniz

daha önce en uzun 6 saatlik yol gittim. şimdi 10-12 saat gideceğimi düşününce stres oluyorum. sıkılırım bunalırım ben. neler alayım yanıma ne yapayım?

gideceğim yerler sırasıyla guangzhou, ningbo, zheziang bölgesinden bir kaç şehir daha ve hong kong. iş için gittiğim için muhtemelen günlerim hep ölü geçecek akşamları ne yapabilirim?

özellikle alış veriş (fotoğraf makinası ekipmanları) yapabileceğim ve çekim yapabileceğim yerleri öğrenmek istiyorum. sanıyorum guangzhou ve hong kong da 2 tane kule varmış çıkıp çekim yapabilir miyim?

nikon ürünleri nereden alabilirim? media markt gibi yerlere mi gitmek gerek yoksa nereye??


tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var.

edit: sormayı unuttum. sim kart alacağım orada. hangi operatörden alayım. cepten internet paketi olsun diyorum. bir de ben şimdi oraya gidince gtalk ı kullanamicam mı?

 
thy ile gidiyorsanız koltuk arkası ekranınız ve bircok muzik film belgesel olanagınız olacak. fazladan belki kitap falan alabilirsiniz.

hong kong da cok sayıda lokal elektronik magazası var ama asla denemeyin bence. zincir magazalar broadway ve fortress dan her turlu ihtiyacınızı alabilirsiniz. zaten sehirde gezerken özellikle kowloon da bir coguna rastlayacaksınız.

kuleden kastınız ne cok anlamadım cok sayıda gokdelen mevcut fakat hong konga gitmisken peak tram ile zirveye cıkıp victoria limanını izlemeden gelmeyin. Fotograf için de uygun aynı zamanda.
  • ra s al ghul  (03.05.11 12:20:27) 
thy ile gideceğim ama koltuk arkası ekran sadece comfort ve business classta olmuyor mu? ben economy ile gidiyorum.

kuleden kastım bizim burada sapphire tower var ya hani üst katına çıkıp fotoğraf çekimi yapabiliyorsun ondan işte.
  • zenc  (03.05.11 12:24:19) 
ucak tipine gore ekonomide de oluyor uzun ucuslarda. buyuk ihtimal olur yani ekran.

saphire gibi turistik olarak gozetleme kulesi olan gokdelen ben bilmiyorum. ama daha once bahsettiğim peak tram in sonundaki gozetleme terası da bu amaca hizmet ediyor:)

www.thepeak.com.hk

iyi yolculuklar,
  • ra s al ghul  (03.05.11 13:30:50) 
ayakkabılarda ısrarcı olmayın. size muhtemelen verecekleri uçak çoraplarını geçirin ayağınıza. içki içmeyin. bol bol su için. kitap alın, kağıt alın belki mektup yazasınız tutar, dergi alın. zaten 1-2 film izlediniz biraz da uyudunuz mu büyük bölümü atlatırsınız. uçak içinde yürümeyi ihmal etmeyin. iyi yolculuklar.


  • mahnita  (03.05.11 15:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.