[]

vergi dairesinde ödenmiş ama ödenmemiş görünen para

vergi dairesinde ödenmiş ama ödenmemiş görünen para
beyler bu iş nasıl oluyor ya bugün ödeme yaptık vergi dairesindeki kadın tamam sıfırlandı borcun kalmadı dedi ama eve geldim az evvel devlete güven olmaz diye bir kontrol edeyim dedim bir tane borç yapılandıırlmış görünüyor oysa bugün kadın ödendi kalan sıfır demişti. araç devir işlemi için gerekli bu duurm acaba ödendiğpi halde ödenmemiş görünebilir mi?

haskoylu deli hasan [eksiduyuru.com kullanicisi] #249114
--------------------------------------------------
ödediğine dair elinde bir makbuz ne bileyim dekont filan varsa ispat edebilirsin, aksi taktirde ispatı biraz zor. bir yanlışlık olmuştur, para başka yere gitmiştir, hiç gitmemiştir olabilir yani.


in vino veritas [eksiduyuru.com kullanicisi] (03.05.11 00:31:39)
--------------------------------------------------------------------
online kontrol ettiyseniz güncellemeden kaynaklanan bir gecikme olabilir bence. yazı almadınız mı borcu yoktur diye?

terp [ek$i sözlük yazarı] (03.05.11 00:35:24)
----------------------------------------------------------------
böyle bir yazı olmadığını noterde bakıldığını söylediler makbuz varda tek kalem görünüyor.

işin ilginci ceza kısmında daha evvel yapılandırdığımda ödeme tarihleri vardı bunda öyle bir şey de yok.

yukarda ekran görüntüsü var online sorgunun

 
2010 dan oncesi trafik cezalarina af geldi. odemiyorsun.


  • kreider  (03.05.11 09:15:53) 
sonraki ayın 1 inden itibaren güncelleniyor diye biliyorum.


  • halanne  (03.05.11 10:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.